Sport

Biletul zilei la pariuri, marți, 30 mai 2023. Câștig de peste 600 de lei cu meciuri de tenis

Biletul zilei de marți, 30 mai 2023, poate aduce un câștig de peste 600 de lei cu ajutorul a două meciuri de tenis de la Roland Garros.
29.05.2023 | 22:33
Biletul zilei la pariuri marti 30 mai 2023 Castig de peste 600 de lei cu meciuri de tenis
Biletul zilei de marți, 30 mai 2023, poate aduce un câștig de peste 600 de lei cu ajutorul a două meciuri de tenis de la Roland Garros. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri de tenis din primul tur al tabloului feminin de la Roland Garros, în care joacă foste câștigătoare de Grand Slam. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 6,37 la Fortuna şi aşteptăm un profit sustenabil.

Deschidem biletul zilei de marți la pariuri cu meciul Iga Swiatek – Cristina Bucsa, care începe în jurul orei la ora 16:00. Poloneza este marea favorită a întâlnirii, dar jucătoarea cu origini în Republica Moldova ar putea să-i creeze ceva probleme.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Victoria Azarenka – Bianca Andreescu, programată de la ora 17:15. Ambele jucătoare sunt departe de momentele de glorie de altădată, însă trag tare pentru a reveni în elită.

Cotă de 2,45 de la Swiatek – Bucsa pentru biletul zilei

Liderul clasamentului WTA a venit la Roland Garros cu obiectivul clar de a-și apăra trofeul câștigat anul trecut și pentru a-și trece în palmares cel de-al patrulea titlu de Grand Slam din carieră.

ADVERTISEMENT

Situația nu este una tocmai roz pentru jucătoarea poloneză care a fost nevoită să abandoneze săptămâna trecută la Roma din cauza unei accidentări la coapsă. Ea a anunțat că este refăcută și pregătită să folosească pentru prima dată sistemul care ar urma să revoluționeze lumea tenisului.

La 25 de ani, Cristina Bucsa face pași mici, dar siguri către fruntea clasamentului. Născută la Chișinău, dar reprezentând Spania, ea a făcut progrese mari în ultima perioadă a ajuns pe locul 70. La acest meci vom miza pe varianta ”Bucsa câștigă primul game la serviciu”, care are la Fortuna o cotă de 2,45.

ADVERTISEMENT

Victoria Biancăi Andreescu aduce o cotă de 2,60

Duelul dintre Azarenka și Andreescu, două foste câștigătoare de Grand Slam, dar care acum sunt pe o oarecare pantă descendentă, este unul dintre cele mai interesante jocuri din primul tur de pe tabloul feminin de la Roland Garros.

Jucătoarea canadiană cu origini române, care de curând a dezvăluit că a fost aproape să renunțe la tenis din cauza multiplelor probleme de care s-a lovit la începutul carierei, visează să revină printre cele mai bune jucătoare ale lumii.

ADVERTISEMENT

Iar o ocazie bună o reprezintă Roland Garros. Chiar dacă este cotată cu a doua șansă în acest duel, ea poate produce surpriza ținând cont de faptul că Azarenka nu este o specialistă pe zgură. În aceste condiții, am ales pronosticul ”2 solist”, pentru că și cota de 2,60 oferită de Fortuna este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 637 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la Fortuna o cotă de 2,45 pentru pronosticul ”Bucsa câștigă primul game la serviciu” în meciul Iga Swiatek – Cristina Bucsa și o cotă de 2,60 pentru ”2 solist” la Victoria Azarenka – Bianca Andreescu, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 6,37. Numai bună pentru un câștig de 637 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT