Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, marți, 30 martie 2021. Meciurile echipelor de tineret ne aduc peste 250 de lei

29.03.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri marti 30 martie 2021 Meciurile echipelor de tineret ne aduc peste 250 de lei
Biletul zilei la pariuri, marți, 30 martie 2021. Meciurile echipelor de tineret ne aduc peste 250 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de marți, 30 martie 2021, ne poate aduce un câștig de peste 250 de lei grație unei cote totale de 2,52  oferită de  Get’s Bet la meciurile Germania U21 – România U21 și Spania U21 – Cehia U21, de la Euro 2021. 

Tricolorii lui Adi Mutu joacă pentru calificarea în sferturile Euro 2021. Adversarul este unul foarte puternic, Germania lui Stefan Kuntz, dar evoluția de până acum a românilor este una menită să dea speranțe tuturor fanilor.

ADVERTISEMENT

Cel de-al doilea meci care ne interesează este cel dintre Spania și Cehia, tot de la Campionatul European U21. Spaniolii au nevoie de victorie pentru a fi siguri de calificare.

Un gol al tineretului ne aduce o cotă de 1,62 pe biletul zilei din 30 martie

Grupa de calificare la Campionatul European U21 din care face parte România propune o ultimă zi pe muchie de cuțit. Tricolorii vor da piept cu Germania antrenată de Stefan Kuntz, în vreme ce Țările de Jos vor înfrunta Ungaria. Până acum, România și Germania au acumulat câte 4 puncte, în vreme ce olandezii au doar două.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Totuși, tricolorii au un meci infinit mai greu decât olandezii în ultima etapă, mai ales că nemții nu sunt nicidecum deja calificați. Cu toate acestea, românii vor avea toate motivele să tragă tare și să încerce să îi îinvingă pe nemți. România a arătat foarte bine în meciurile de până acum și are de luat și o revanșă după eliminarea din semifinalele competiției din 2019.

O remiză cu cel puțin patru goluri le-ar duce pe ambele echipe în ipostaza de a fi calificate, indiferent de rezultatul obținut de Țările de Jos contra Ungariei. Indiferent de rezultatul final, România trebuie să marcheze pentru a spera la calificare. În aceste condiții, vom merge pe varianta „România marchează peste 0,5 goluri”, care are cota 1,62 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Spania se califică fără probleme și ne aduce o cotă de 1,55

Al doilea meci pe care vi-l propunem pentru biletul zilei la pariuri din 30 martie este cel dintre Spania și Cehia, tot de la Euro U21. Spaniolii sunt lideri în grupa lor, cu 4 puncte, în vreme ce echipa cehilor are doar două puncte și se află în luptă directă cu Italia pentru calificare.

Spaniolii încă pot rata calificarea, fiind într-o situație similară cu a nemților pe care îi vor întâlni elevii lui Adi Mutu. Dacă pierd, ibericii pot fi depșiți de Cehia și Italia, care va avea un meci accesibil cu Slovenia. Astfel, pare greu de crezut că Brahi Diaz, Cuenca sau Cucurella nu se vor mobiliza exemplar pentru partida cu Cehia.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, deși au o generație interesantă, cehii nu par suficient de puternici pentru a le face față spaniolilor, astfel că vom miza pe victoria ibericilor. Opțiunea „1 solist”, are o cotă excelentă la  Get’s Bet, de 1,55.

252 de lei, posibil câștig cu biletul zilei din 30 martie

Biletul zilei din 30 martie
Biletul zilei din 30 martie

În concluzie, cele două dueluri pe care le-am ales ne aduc o cotă totală de 2,52 la  Get’s Bet, iar noi vom miza pe aceste partide. Un gol marcat de tineretul lui Adrian Mutu contra Germaniei, precum și o previzibilă victorie a Spaniei în meciul cu tineretul Cehiei ne vor ajuta să punem mâna pe un câștig de 252 de lei, la o miză de 100. 

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT