Sport

Biletul zilei la pariuri, marți, 31 ianuarie 2023. Câștig de peste 800 de lei cu meciuri din Franța și Anglia

Biletul zilei de marți, 31 ianuarie 2023, poate aduce un câștig de peste 800 de lei cu ajutorul a două meciuri din Ligue 2 și Cupa Ligii Angliei.
30.01.2023 | 22:26
Biletul zilei la pariuri marti 31 ianuarie 2023 Castig de peste 800 de lei cu meciuri din Franta si Anglia
Biletul zilei de marți, 31 ianuarie 2023, poate aduce un câștig de peste 800 de lei cu ajutorul a două meciuri din Ligue 2 și Cupa Ligii Angliei. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Franța și Anglia, care au ca miză promovarea și, respectiv, calificarea într-o finală de mare tradiție. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 8,16 la Maxbet şi aşteptăm un profit generos.

Deschidem biletul zilei de marți la pariuri cu meciul Girondins Bordeaux – Le Havre, din etapa a 21-a din Ligue 2, care începe la ora 21:45. Este marele derby al ligii a doua franceze, în care se întâlnesc primele două clasate.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Newcastle United – Southampton, din manșa retur a semifinalelor Cupei Ligii Angliei, programată de la ora 22:00. Gazdele sunt în fața unei performanțe rare, accederea într-o finală după o pauză de 24 de ani.

Golurile de la Bordeaux – Le Havre aduc o cotă de 2,40

Liga a 2-a din Franța a propus întotdeauna meciuri viu disputate, însă atunci când față în față se află echipele de pe locurile 1 și 2, atunci este clar că spectacolul este asigurat. Cu atât mai mult cu cât Bordeuax și le Havre sunt formații cu ani mulți în Ligue 1.

ADVERTISEMENT

Le Havre are un avantaj de 7 puncte în clasament, iar bordelezii simt în ceafă răsuflarea urmăritoarelor. Așadar, va fi o bătălie cu cuțitele pe masă, iar fanii gazdelor vor avea ocazia să-l vadă în premieră pe Alexi Pitu.

Românul transferat de Bordeaux săptămâna trecută de la Farul a debutat în etapa precedentă și a fost lăudat de toată lumea. La acest meci vom miza pe varianta ”peste 2,5 goluri”, care are la Maxbet o cotă de 2,40.

ADVERTISEMENT

Cotă de 3,40 de la Newcastle – Southampton pentru biletul zilei

Odată cu investițiile arabe, Newcastle a devenit cu adevărat o forță în Anglia. Trupa lui Eddie Howe este în luptă pentru locurile de Champions League și la un pas de finala Cupei Ligii după 24 de ani în care nu a mai jucat cu vreun trofeu pe masă.

Și asta după ce ”coțofenele” s-au impus cu 1-0 pe terenul lui Southampton în prima manșă, datorită golului reușit de brazilianul Joelinton, cel care a scăpat basma curată după ce a fost prins băut la volan.

ADVERTISEMENT

Oaspeții vor fi nevoiți să iasă la joc pentru a recupera dezavantajul, dar acest lucru va însemna multe spații libere pentru jucătorii de calitate ai lui Newcastle. În aceste condiții, am ales pronosticul ”peste 3,5 goluri”, pentru că și cota de 3,40 oferită de Maxbet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 816 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Maxbet o cotă de 2,40 pentru pronosticul ”peste 2,5 goluri” în meciul Girondins Bordeaux – Le Havre și o cotă de 3,40 pentru ”peste 3,5 goluri” la Newcastle United – Southampton, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 8,16. Numai bună pentru un câștig de 816 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: