Sport

Biletul zilei la pariuri, marți, 31 mai 2022. Câștig de aproape 350 de lei cu meciuri de tenis

Biletul zilei de marți, 31 mai 2022, poate aduce un câștig de aproape 350 de lei cu ajutorul a două meciuri din sferturile de finală ale tabloului masculin de la Roland Garros.
30.05.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri marti 31 mai 2022 Castig de aproape 350 de lei cu meciuri de tenis
Biletul zilei de marți, 31 mai 2022, poate aduce un câștig de aproape 350 de lei cu ajutorul a două meciuri din sferturile de finală ale tabloului masculin de la Roland Garros. Sursă foto: Twitter
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din tenis, în care joacă patru dintre marile nume ale circuitului ATP. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,30 la Fortuna şi aşteptăm un profit mare.

Deschidem biletul zilei de marți la pariuri cu meciul Alexander Zverev – Carlos Alcaraz, care va începe în jurul orei 17:00. Tânărul spaniol este într-o formă de zile mari, în timp ce neamțul a avut câteva dueluri lungi până acum.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Novak Djokovic – Rafael Nadal, care are startul la ora 21:45. Este fără îndoială cel mai așteptat meci de la această ediție a turneului parizian, între doi titani ai tenisului.

Un meci lung între Zverev și Alcaraz aduce o cotă de 2,00

Carlos Alcaraz este noua minune a tenisului masculin. Puștiul de 19 ani din Murcia a explodat în acest an când a câștigat turneele de la Rio de Janeiro, Miami, Barcelona și Madrid, care l-au propulsat pe locul 6 ATP.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Ibericul a avut un singur meci dificil la această ediție, cel din turul secund cu veteranul Albert Ramos-Vinolas, în care a tremurat până în decisiv. De partea cealaltăm Zverev a trecut prin mari emoții în partida cu argentinianul Sebastian Baez, când a fost nevoit să revină de la 0-2 la seturi și să salveze minge de meci.

Următoarele două întâlniri au fost unele în care s-a impus cu 3-0, dar în care totul a fost pe muchie de cuțit. Cert este că Zverev a arătat că rezistă presiunii. În aceste condiții, am ales pronosticul ”peste 37,5 game-uri”, pentru că și cota de 2,00 oferită de Fortuna este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,65 de la Djokovic – Nadal pentru biletul zilei

Blockbuster-ul sferturilor de finală este duelul dintre giganții Novak Djokovic și Rafael Nadal. Sârbul este liderul clasamentului ATP și probabil jucătorul mai în formă, în timp ce ibericul este regele zgurii de la Paris, cu 13 trofee.

Nole pare să-și fi intrat în ritm după startul de sezon ratat din cauza faptului că nu era vaccinat împotriva Covid-19 și a cucerit la Roma primul titlu din 2022, după o finală superbă cu Stefanos Tsitsipas.

ADVERTISEMENT

Rafa vorbește tot mai mult în ultima vreme de durerile de la genunchi și despre faptul că finalul carierei poate veni în orice moment. La acest meci vom miza pe varianta ”primul serviciu pierdut în meci: Rafael Nadal”, care are la Fortuna o cotă de 1,65.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 330 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Fortuna o cotă de 2,00 pentru pronosticul ”peste 37,5 game-uri” în meciul Alexander Zverev – Carlos Alcaraz și o cotă de 1,65 pentru ”primul serviciu pierdut în meci: Rafael Nadal” la Novak Djokovic – Rafael Nadal, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,30. Numai bună pentru un câștig de 330 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT