Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, marți, 4 mai 2021. Câștig de peste 340 de lei din Champions League și Liga 1

03.05.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri marti 4 mai 2021 Castig de peste 340 de lei din Champions League si Liga 1
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, marți, 4 mai 2021. Un meci din Champions League și altul din Liga 1, o cotă totală de 3,45 de la Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce un câștig de peste 340 de lei cu biletul zilei la pariuri.

Deschidem biletul zilei la pariuri de marți cu returul din semifinalele UEFA Champions League. Manchester City primește vizita lui Paris Saint-Germain, de la ora 22:00. În prima manșă, englezii au reușit să câștige în deplasare, scor 2-1.

ADVERTISEMENT

A doua confruntare pe care v-o propunem pentru biletul zilei este Chindia Târgoviște – Gaz Metan Mediaș, derby-ul etapei a 6-a din play-out-ul Ligii 1. Oaspeții au nevoie de victorie dacă vor să rămână în cursa pentru prima poziție.

Returul dintre Manchester City și PSG vine cu o cotă de 1,57 pe biletul zilei

Manchester City pornește cu prima șansă în returul cu PSG. Echipa lui Pep Guardiola s-a impus cu 2-1 în prima manșă și e cu un pas în finala Ligii Campionilor, o performanță istorică pentru „cetățeni”. Statistica este de parte gazdelor înaintea duelului de pe Ettihad. În precedentele 47 de duble eliminatorii din semifinale, atunci când o echipă din Anglia a câștigat prima manșă, aceasta a mers mai departe. Fotbaliștii lui Guardiola sunt adevărate bestii când vine vorba să joace pe teren propriu, acolo unde s-au impus în 12 din ultimele 14 partide.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

La fel ca și în cazul lui Manchester City, PSG își dorește și ea să fie cea de-a 23-a echipă care reușește să pună mâna pentru prima dată pe trofeul UEFA Champions League. Din 2012, de când a câștigat Chelsea, nu s-a mai întâmplat ca cea mai tare competiție intercluburi din lume să aibă o câștigătoare nouă. Pentru această super confruntare vom miza pe varianta „peste 2,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,57.

Golurile din Chindia – Gaz Metan aduc o cotă de 2,20 pentru biletul zilei

Chindia este pe primul loc din play-out, cu 33 de puncte, cinci peste ocupanta locului secund, FC Argeș. Echipa lui Săndoi e singura fără gol primit după cinci etape. Ea a marcat de șase ori, înregistrând patru succese și o remiză. Chindia vine după victoria de la Arad, scor 1-0, cu UTA.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, medieșenii sunt pe locul 3, cu 25 de puncte, la fel ca UTA, dar cu un golaveraj superior. Echipa lui Teja e invincibilă de trei etape, cu două victorii și un egal. S-a impus în duelurile cu Dinamo și cu Hermannstadt și a făcut egal cu FC Argeș. Cele două echipe s-au înfruntat de patru ori în Liga 1, două remize și câte o victorie pe teren propriu pentru ambele formații. Succese au venit sezonul acesta, ambele cu rezultatul de 1-0. Astfel, vom alege pentru pronosticul „ambele echipe marchează”, pentru că și cota de 2,20 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 345 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,57 pentru pronosticul „peste 2,5 goluri” în meciul Man City – PSG și o cotă de 2,20 pentru „ ambele echipe marchează” la Chindia – Gaz Metan, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,45. Numai bună pentru un câștig de 345 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT