Sport

Biletul zilei la pariuri, marți, 5 aprilie 2022. Mizăm pe meciurile din Liga Campionilor pentru un câștig de peste 290 de lei

Biletul zilei de marți, 5 aprilie 2022, ne poate aduce un câștig de 293 de lei cu ajutorul a două înfruntări interesante, din sferturile de finală a Ligii Campionilor.
04.04.2022 | 23:06
Biletul zilei la pariuri marti 5 aprilie 2022 Mizam pe meciurile din Liga Campionilor pentru un castig de peste 290 de lei
Sursa foto: Eurosport
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de marți, 5 aprilie 2022 vă propunem pentru biletul zilei la pariuri două meciuri de fotbal din Liga Campionilor, faza sferturilor de finală, manșa întâi. Sunt de fapt primele înfruntări din această fază, extrem de atractive, cu două candidate la câștigarea trofeului suprem în întrecerile intercluburi. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 2,93 la Betano şi așteptăm profitul.

Deschidem biletul zilei de marți, 5 aprilie 2022, la pariuri, cu duelul dintre Manchester City, lidera la zi în Premier League, și Atletico Madrid, echipa care de niște ani de zile așteaptă momentul triumfului suprem în Champions League.  Sunt două dintre echipele de top în campionatele pe care le reprezintă și ne așteptăm la un spectacol sportiv pe măsură.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua propunere, așa cum spuneam, rămânem în cea mai importantă competiție continentală intercluburi pentru duelul dintre Benfica Lisabona și Liverpool. Aici am fi tentați să mergem pe mâna trupei lui Jurgen Klopp, însă nici portughezii nu sunt o echipă ușor de învins, parcursul lor din actuala ediție a Ligii Campionilor fiind o dovadă elocventă în acest sens.

Cotă de 2,07 pe biletul zilei în disputa Manchester City – Atletico Madrid

Prima propunere de pe biletul zilei de marți, 5 aprilie 2022, este așa cum spuneam mai devreme întâlnirea dintre Manchester City și Atletico Madrid. Până de curând am fi fost tentați să spunem că e unul dintre meciurile extrem de încinse ale competiției, însă, la cum mărșăluiesc englezii în Premier League este mai bine să fim precauți.

ADVERTISEMENT

Atletico Madrid rămâne o forță, nu doar în La Lia, ci și în cupele europene și au demonstrat acest lucru în ultimii ani când au atins faze superioare în întrecerile în care a fost angrenată. Spaniolii, însă, deși sunt o trupă extrem de solidă, pornesc, totuși, cu șansa a doua în disputa de pe Etihad Stadium.

Și nu vorbim de o lipsă de formă a madrilenilor, ci de parcursul de metronom al formației pregătite de Pep Guardiola. Englezii sunt mai închegați și au trasee de joc atât de bine definite încât pentru orice adversar, chiar și unul de talia lui Atletico Madrid, îi este aproape imposibil să nu primească gol. Exact pe ideea aceasta vom miza și noi.

ADVERTISEMENT

Și Manchester City și Atletico Madrid sunt două echipe care marchează mult așa că nu ne vom hazarda să pariem pe victoria uneia, sau a celeilalte, ci vom aștepta să curgă golurile. Vom merge cât se poate de curajos pe ”ambele echipe marchează în meci”, care are la Betano o cotă foarte atractivă de 2,07.

Benfica – Liverpool ne aduce o cotă de 1,42 la biletul zilei

Pentru a doua propunere suntem și mai optimiști în ceea ce privește numărul de goluri. Trupa lui Jurgen Klopp are cel mai bun atac din cel mai puternic campionat al lumii, Premier League, iar Benfica, în ciuda unui sezon mai puțin reușit în Portugalia, este la rândul ei cea mai eficientă în întrecerea internă.

ADVERTISEMENT

Dacă aruncăm o privire peste liniile de clasament ale celor două oponente vom remarca că ambele au atins deja conta de 70 de goluri marcate, ”cormoranii” având chiar 77 de reușite în Premier League. Niciuna dintre cele două adversare nu sunt pe primul loc în întrecerile interne ceea ce face din Liga Campionilor o miză suplimentară.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Nici în acest meci nu vom miza pe victoria vreuneia dintre echipe, ci, așa cum spuneam mai devreme mergem pe goluri. Ba de această dată plusăm și vom miza în consecință pe ”ambele echipe marchează și peste 2,5 goluri în meci”, care are o cotă de 1,42 la Betano.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 293 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de marți, 5 aprilie 2022, la pariuri, avem de la Betano o cotă de 2,07 pentru pronosticul ”ambele echipe marchează” în duelul dintre Manchester City și Atletico Madrid și o cotă de 1,42 pentru ”ambele echipe marchează și peste 2,5 goluri”, în disputa dintre Benfica Lisabona și Liverpool care, combinate pe un singur bilet ne garantează un câștig de 293 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT