Sport

Biletul zilei la pariuri, marți, 5 iulie 2022. Stăm cu ochii pe meciurile din Liga Campionilor pentru un câștig de peste 510 de lei

Biletul zilei de luni, 4 iulie 2022, ne poate aduce un câștig de exact 514 lei cu ajutorul două meciuri din Liga Campionilor. Urmărim debutul campioanei CFR Cluj.
04.07.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri marti 5 iulie 2022 Stam cu ochii pe meciurile din Liga Campionilor pentru un castig de peste 510 de lei
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de marți, 5 iulie 2022 pentru biletul zilei la pariuri vă propunem două ponturi extrase din două meciuri care se dispută în manșa întâi din turul întâi de calificare din UEFA Champions League. Atenția ne este atrasă de prima apariție a campioanei CFR Cluj în această nouă ediție a competiției ”Regină” în Europa. Vom sta cu ochii și pe un meci ce se va disputa ceva mai în nord, între două echipe care nu refuză fotbalul. Vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 5,14 la Netbet.

Deschidem biletul zilei de marți, 5 iulie 2022 cu meciul care ar trebui să aducă românii în fața micilor ecrane Pyunik Erevan – CFR Cluj. După perioada de pregătire putem spune că ardelenii își continuă forma sportivă de invidiat pe care au arătat-o și în sezonul trecut, și în general în ultimii ani în care nicio echipă din România nu a reușit să o detroneze.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua propunere mergem în Suedia pentru a le urmări la treabă pe Malmo FF și Vikingur Reykjavik, meci contând în aceiași fază a UEFA Champions League. Dacă la Erevan vom fi zgârciți cu ponturile pe goluri (multe), în duelul din nordul Europei exact pe asta vom miza, că se va marca în ambele porți. Încercăm să și argumentăm alegerea făcută.

Cotă de 1,71 pe biletul zilei în disputa Pyunik revan – CFR Cluj

Prima propunere de pe biletul zilei de marți, 5 iulie 2022, este așa cum spuneam mai devreme întâlnirea dintre Pyunik Erevan și CFR Cluj, din primul tur preliminar al Ligii Campionilor. De prisos să ne luăm după discursul deja consacrat al antrenorului Dan Petrescu, care o vede mare favorită pe campioana Armeniei.

ADVERTISEMENT

Analizele lui ”Super Dan” sunt deja marcă înregistrată și nu ne vom lăsa adormiți, așa cum pățesc cei mai mulți dintre adversarii CFR-ului, injectați fals cu adrenalină după cuvintele epopeice în care le sunt prezentate calitățile. Vom fi corecți până la capăt și le vom acorda armenilor șansa de a nu primi multe goluri. Nici nu trebuie să facă un efort prea mare pentru acest lucru, știut fiind că CFR va sta la cutie cum se spune și va lovi, clasic, pe contraatac, sau după o fază fixă.

Așadar, o opțiune de pariere poate fi aceea că feroviarii vor înscrie din fază fixă. Noi nu vom mere pe această variantă, chiar dacă are șanse foarte mari să se întâmple. Judecând după rezultatele din meciurile amicale ale clujenilor am putea propune un pont în care CFR nu încasează gol. Dan Petrescu și băieții lui ne-au demonstrat în Austria că tactica nu s-a schimbat și că cel mai bun meci e acela în care adversarul nu a marcat.

ADVERTISEMENT

Nici această opțiune nu o vom activa pentru că, de dragul fotbalului, ne-ar plăcea să vedem goluri în ambele porți. Diferența de valoarea, reală, este atât de mare între cele două echipe încât vom merge cu încredere maximă pe ceea ce se întâmplă în 80% din meciurile în care este angrenată campioana României. Opțiunea noastră va fi: ”sub 2,5 goluri”, care are la Netbet o cotă de 1,71.

Malmo FF – Vikingur Reykjavik ne aduce o cotă de 3,00 la biletul zilei

Rămânem în Liga Campionilor la fotbal și pentru cea de a doua propunere a zilei și ne vom îndrepta atenția către partida din Suedia, dintre Malmo FF – Vikingur Reykjavik. Și în acest caz putem spune că avem o favorită certă, pe hârtie cel puțin, și aceea este campioana Suediei. În acest caz, însă, nu e chiar atât de simplu să ne luăm după statistici.

ADVERTISEMENT

Și când spunem treaba asta nu ne gândim neapărat că islandezii vor da lovitura la Malmo, deși nu este exclus acest lucru. Ne gândim că echipa care l-a dat fotbalului mare pe Zlatan Ibrahimovic va câștiga, dar nu așa de ușor cum pare la prima vedere că ar înclina balanța. Și chiar dacă o va face la scor, tot va încasa un gol, suntem aproape siguri de acest lucru.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Dacă în campionatele interne din nordul Europei suntem obișnuiți să vedem goluri multe și opțiunile de pariere sunt extrem de generoase, de această dată ne gândim și la faptul că este un meci eliminatoriu. Așadar, vom merge cu încredere pe pontul care credem că este cel mai apropiat de ceea ce se va întâmpla: ”Malmo câștigă și ambele marchează”, care are o cotă de 3,00 la Netbet.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 514 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de marți, 5 iulie 2022, la pariuri, avem de la Netbet o cotă de 1,71 pentru pronosticul ”sub 2,5 goluri” în duelul dintre Pyunik Erevan și CFR Cluj și o cotă de 3,00 pentru ”gazdele câștigă și ambele marchează”, în disputa dintre Malmo FF și Vikingur Reykjavik, care, combinate pe un singur bilet ne garantează un câștig de 514 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: