Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, marți, 6 aprilie 2021. Câștig de peste 350 lei din Champions League

05.04.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri marti 6 aprilie 2021 Castig de peste 350 lei din Champions League
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, marți, 6 aprilie 2021. Două meciuri din prima manșă a sferturilor de finală ale Champions League, o cotă totală de 3,51 de la Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce un câștig de peste 350 lei cu biletul zilei la pariuri.

Deschidem biletul zilei de marți la pariuri cu meciul dintre Real Madrid și FC Liverpool, care va începe la ora 22:00. În timp ce ”galacticii” încă visează la titlu în La Liga, ”cormoranii” sun t doar în luptă pentru a prinde Big 4 în Premier League.

ADVERTISEMENT

A doua partidă pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Manchester City – Borussia Dortmund, tot de la ora 22:00. Gazdele au practic în buzunar titlul din Anglia și se pot concentra pe cea mai importantă competiție, în timp ce Dortmund speră să producă marea surpriză.

Meciul Real Madrid – Liverpool aduce o cotă de 1,95 la biletul zilei

Duelul dintre Real Madrid și Liverpool este un adevărat cap de afiș pentru sferturile de finală ale Champions League, mai ales că cele două formații sunt obișnuite cu fazele înalte ale competiției.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Duelul se anunță a fi unul pasionant, mai ales că cei doi tehnicieni, Zinedine Zidane și Jurgen Klopp sunt recunoscuți pentru faptul că le place fotbalul ofensiv. Discuțiile în jurul tehnicianului francez sunt tot mai aprinse, deoarece el încă nu și-a prelungit contractul cu Real, iar Florentino Perez își pregătește variantele de rezervă.

Madrilenii mizează pe forța liniei de mijloc și pe forma bună a lui Karim Benzema, în timp ce Liverpool are un trio letal în atac. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”Liverpool marchează primul gol”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,95.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,80 pentru biletul zilei de la Manchester City – Borussia Dortmund

Pep Guardiola visează în continuare să câștige trofeul Champions League și cu Manchester City, iar acest sezon pare mai prielnic ca oricare dacă ținbem cont că ”cetățenii” siunt într-o formă ideală și nu mai au grijile campionatului, acolo unde sunt ca și campioni.

Întâlnirea de pe Etihad Stadium va fi arbitrată de Ovidiu Hațegan, care astfel dovedește că este unul dintre cei mai bine cotați cavaleri ai fluierului în acest moment. ESte revenirea oficială a lui Hațegan în Champions League, după scandalul din iarnă de la întâlnirea PSG – Istanbul Bașakșehir.

ADVERTISEMENT

Dortmund se pregătește să dea marea lovitură în Anglia, iar toate speranțele se pun în Erling Haaland, jucător care are șanse minime să mai rămână la formația germană și în sezonul viitor. În aceste condiții, vom opta pentru pronosticul ”Manchester City câștigă prima repriză”, pentru că și cota de 1,80 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 351 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,95 pentru pronosticul ”Liverpool marchează primul gol” în meciul Real Madrid – Liverpool și o cotă de 1,80 pentru ”Manchester City câștigă prima repriză” la Manchester City – Borussia Dortmund, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,51. Numai bună pentru un câștig de 351 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT