Sport

Biletul zilei la pariuri, marți, 6 iulie 2021. Câștig de peste 400 de lei de la Get’s Bet cu meciuri de la Euro 2020 și UCL

Biletul zilei de marți, 6 iulie 2021, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal.
05.07.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri marti 6 iulie 2021 Castig de peste 400 de lei de la Gets Bet cu meciuri de la Euro 2020 si UCL
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe prima semifinală de la Euro 2020 și pe debutul oficial al lui Marius Șumudică la CFR Cluj. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,20 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit interesant.

Deschidem biletul zilei de marți la pariuri cu meciul CFR Cluj – Borac Banja Luka, din prima manșă a turului întâi al Champions League, care va începe la ora 20:00. Campioana României pornește într-o nouă aventură europeană cu gândul să ajungă din nou cât mai departe.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Italia – Spania, prima semifinală de la Euro 2020, care are startul la ora 22:00. Cele mai ofensive echipe de la turneul final vor da o bătălie acerbă pentru un loc în ultimul act.

CFR Cluj – Borac Banja Luka vine cu o cotă de 1,86 la biletul zilei

Debutul oficial lui Marius Șumudică la CFR Cluj se va produce în preliminariile Champions League împotriva modestei Borac Banja Luka din Bosnia Herțegovina și ardelenii sunt cotați cu prima șansă la calificare.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Având datorii de milioane de euro, pentru CFR miza cea mare este o calificare în grupele competiţiei, care aduce o sumă garantată de 15,64 milioane de euro. În funcție de rezultate, în faza grupelor se pot câștiga alte câteva milioane, o victorie fiind recompensată cu 2,8 milioane, iar un rezultat de egalitate cu 930 de mii de euro.

Valoric, bosniacii sunt inferiori campionilor României atunci când vine de valoarea totală a lotului, dar şi individual. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”1 pauză / 1 final”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,86.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,25 la biletul zilei de la Italia – Spania

Italia – Spania este prima semifinală de la Euro 2020, iar bookmakerii o văd ușor favorită pe ”squadra azzurra” care pare o echipă mult mai directă, însă ibericii au arătat o calitate ofensivă ieșită din comun și nu pot fi scoși din calcule.

Cele două au un trecut bogat la turneele finale și și-au împărțit performanețele de top. După ce la Euro 2012, ibericii au dat de pământ cu ”squadra azzurra” în finală, scor 4-0, patru ani mai târziu italienii și-au luat revanșa în optiumile de la Euro 2016, scor 2-0.

ADVERTISEMENT

În trei din cele patru meciuri în care a marcat la acest turneu final, Spania a făcut-o de fiecare dată prima. În aceste condiții am ales pronosticul ”Spania marchează prima”, pentru că și cota de 2,25 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 420 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,86 pentru pronosticul ”1 pauză / 1 final” în meciul CFR Cluj – Borac Banja Luka și o cotă de 2,25 pentru ”Spania marchează prima” la Italia – Spania, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,20. Numai bună pentru un câștig de 420 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT