Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, marți 6 octombrie 2020. Facem bani din tenis la Roland Garros

05.10.2020 | 23:39
Biletul zilei la pariuri marti 6 octombrie 2020 Facem bani din tenis la Roland Garros
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, marți, 6 octombrie 2020. Următoarele două săptămâni vor fi destul de sărace în fotbal, cu excepția zilelor în care vor evolua echipele naționale. Chiar și așa, am reușit să găsim ingredientele necesare pentru o cotă totală de 2,71 de la Get’s Bet.

Fotbalul la nivel de club trece în plan secund și atenția tuturor se concentrează pe UEFA Nations League și barajul pentru Euro 2020. Un meci din Liga 2, însă, precum și sferturile de la Roland Garros ne sar în ajutor.

ADVERTISEMENT

Duelul dintre CS Mioveni și Turris T. Măgurele începe de la ora 19:30 și pune față în față două echipe care s-au aflat în lupta pentru promovare până în ultima etapă a sezonului trecut. Și sferturile fetelor de la Roland Garros oferă cote atractive, iar Swiatek, Svitolina și Kvitova sunt favorite certe.

Cotă de 1,35 pentru biletul zilei la pariuri de la CS Mioveni – Turris T. Măgurele

Etapa a șasea din Liga 2 se va încheia marți, odată cu disputarea partidei dintre argeșenii de la CS Mioveni și formația Turris T. Măgurele. Echipa lui Claudiu Niculescu nu traversează deloc o perioadă fericită în Liga 2 și a reușit să se impună cu greu în deplasarea de la Pandurii Târgu Jiu, în etapa precedentă. Oamenii lui Niculescu au o singură victorie în primele 5 etape și sunt departe de forma arătată în sezonul precedent.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Pe de altă parte, trupa lui Erik Lincar a reușit două rezultate excelente în ultimele două partide. Turris a remizat 1-1 pe terenul Rapidului, după ce a jucat mult timp în inferioritate numerică, iar în etapa precedentă a învins-o cu 3-2 pe Concordia Chiajna, una dintre echipele puternice din Liga 1.

Meciul de la Mioveni este unul care o poate ajuta pe Turris să revină chiar pe un loc de play-off, așa că pare greu de crezut că oamenii lui Lincar nu se vor mobiliza exemplar pentru deplasarea de marți, 6 octombrie. Astfel, vom miza pe pronosticul „x2”, care este cotat la Get’s Bet cu 1,35.

ADVERTISEMENT

Meciurile fetelor de la Roland Garros

Cum opțiunile de pariere pe meciuri de fotbal sunt destul de limitate din cauza UEFA Nations League și a barajului pentru Euro 2020, în sprijinul pariorilor vin meciurile care vor avea loc în sferturile turneului de la Roland Garros. Competiția dedicată fetelor se apropie de final, iar favoritele rămase în competiție nu își permit pași greșiți.

După ce a învins-o în mod categoric pe Simona Halep scor 6-1, 6-2, poloneza Iga Swiatek o va întâlni în sferturi pe Martina Trevisan. Italianca de pe locul 159 în ierarhia WTA a produs o surpriză majoră în optimi, când a eliminat-o pe olandeza Bertens, însă forma lui Swiatek este una mult prea bună pentru a lăsa loc de surprize. Victoria polonezei este cotată cu 1,17 la Get’s Bet.

Și Elina Svitolina are parte de un duel accesibil în sferturi, acolo unde va da peste Nadia Podoroska. Argentinianca a trecut în optimi de Barbora Krejcikova, însă nu decât șanse infime să scoată un rezultat pozitiv în fața numărului 5 în ierarhia WTA. Svitolina a eliminat-o în optimi pe Caroline Garcia și are o cotă de 1,31 la Get’s Bet  să reușească să treacă și de Podoroska.
În fine, cel de-al treilea sfert de la Roland Garros pe care îl vom lua în calcul pentru biletul zile de marți, 6 octombrie, este cel dintre Petra Kvitova și Laura Siegemund. Kvitova a eliminat-o în optimi cu 6-2, 6-4 pe chinezoaica Shuai Zhang și pornește drept favorită în fața nemțoaicei care a trecut de spanioloaica Badosa tot în două seturi. Victoria Petrei Kvitova are o cotă de 1,29 la Get’s Bet. 

Cotă totală de 2,71 pentru un posibil câștig de 271 de lei cu biletul zilei la pariuri

Biletul zilei la pariuri, marti 6 octombrie 2020
Biletul zilei la pariuri, marți 6 octombrie 2020

În concluzie, pentru biletul zilei de luni la pariuri, avem de la  Get’s Bet o cotă de 1,35 pentru pronosticul „x2” la Dacia Mioveni – Turris T. Măgurele, o cotă de 1,17 pentru pronosticul „Victorie Iga Swiatek” la Swiatek – Trevisan, o cotă de 1,29 pentru „Victorie Petra Kvitova” la Kvitova – Siegemund și o cotă de 1,31 pentru „Victorie Elina Svitolina” la Svitolina – Podoroska. Combinate pe un singur bilet, aceste evenimente ne dau o cotă totală de 2,71. Excelentă pentru un câștig de 271 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT