Sport

Biletul zilei la pariuri, marți, 7 decembrie 2021. Câștig de peste 450 de lei de la Get’s Bet cu meciuri din Champions League

Biletul zilei de marți, 7 decembrie 2021, poate aduce un câștig de peste 450 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din u,ltima etapă a fazei grupelor din Champions League.
06.12.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri marti 7 decembrie 2021 Castig de peste 450 de lei de la Gets Bet cu meciuri din Champions League
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri în care sunt implicate patru dintre cele mai galonate echipe ale Europei. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,51 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit considerabil.

Deschidem biletul zilei de marți la pariuri cu meciul Real Madrid – Inter Milano, din Grupa D, care va începe la ora 22:00. Calificate deja în faza optimilor, cele două formații se mai luptă doar pentru prima poziție în clasament.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este AC Milan – Liverpool, din Grupa B, care are startul tot la ora 22:00. După o serie neagră de câțiva ani, italienii au șansa să treacă în fazele eliminatorii, dar au nevoie neapărată de victorie.

Cotă de 2,20 de la Real Madrid – Inter pentru biletul zilei

Unul dintre cele mai atractive meciuri ale ultimei etape se joacă pe Santiago Bernabeu, acolo unde Real Madrid și Inter Milano nu au presiunea calificării și pot aborda jocul mult mai relaxate, ceea ce poate reprezenta o premiză pentru un fotbal spectacol.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Italienii au anunțat cu surle și trâmbițe că merg în Spania pentru a pune mâna pe locul 1 în grupă, ceea ce le-ar conferi un avantaj la tragerea la sorți pentru că pot evita nume grele în optimile de finală.

”Galacticii” vor fi fără cel mai bun marcator, Karim Benzema, care a suferit o accidentare minoră la muşchii ischio-gambieri. Francezul va fi odihnit pentru marele derby din weekend cu Atletico. În aceste condiții vom miza pe pronosticul ”x solist la pauză”, pentru că și cota de 2,20 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Victoria Milanului aduce o cotă de 2,05

San Siro va fi un vulcan la meciul cu Liverpool pentru că după mulți ani Milanul are șansa să treacă în fazele eliminatorii ale Champions League. Este adevărat că italienii nu sunt la mâna lor, dar victoria este obligatorie.

Ca să ajungă în optimi, elevii lui Stefano Pioli trebuie să aștepte și rezultatul de la Porto – Atletico Madrid și să spere că meciul se va încheia la egalitate sau cu o victorie la limită a trupei lui ”Cholo” Simeone. Orice altă varinată îi scoate din calcule pe ”diavoli”.

ADVERTISEMENT

Liverpool are maximum de puncte în grupă, este sigură de locul 1 și, cel mai probabil, Jurgen Klopp își va menaja o parte dintre vedete pentru ale face loc și celor care au prins mai puține minute ăn acest sezon. Pentru acest meci vom alege pentru varianta ”1 solist”, care are la Get’s Bet o cotă de 2,05.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 451 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,20 pentru pronosticul ”x solist la pauză” în meciul Real Madrid – Inter Milano și o cotă de 2,05 pentru ”1 solist” la AC Milan – Liverpool, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,51. Numai bună pentru un câștig de 451 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT