Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, marţi, 7 iulie 2020. Victoriile favoritelor aduc o cotă de 2,69

06.07.2020 | 23:50
Biletul zilei la pariuri marti 7 iulie 2020 Victoriile favoritelor aduc o cota de 269
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, marţi, 7 iulie 2020. Pentru astăzi am ales două partide cu miză sau, mai bine zis, cu miză pentru formaţia favorită. Jucăm la retrogradare în Anglia şi la titlu în Turcia şi obţinem o cotă totală de 2,69 la Betano.

Primul duel de pe biletul propus de noi este Watford – Norwich, de la 20:00, în etapa cu numărul 34 din Premier League. Se înfruntă două formaţii din partea de jos a clasamentului, cu oaspeţii ca şi retrogradaţi, iar gazdele în luptă crâncenă cu alte două echipe pentru evitare celorlalte două locuri ce duc în Championship.

ADVERTISEMENT

De la 21:00, este programată partida Istanbul Başakşehir – Denizlispor, din runda 31 a Super Ligii turce. Gazdele se află pe primul loc în campionat şi ţintesc titlul, în timp ce oaspeţii, la doar 3 puncte peste prima poziţie retrogradabilă, luptă pentru menţinerea în prima divizie.

Biletul zilei la pariuri, marţi, 7 iulie 2020. Norwich e aproape de liga secundă

Watford, în acest moment, are 28 de puncte şi ocupă a 17-a poziţie din Premier League, prima care se salvează. Cu Aston Villa şi Bournemouth cu câte un punct mai puţin, se anunţă o luptă strânsă între cele 3 pentru evitarea locurilor 18 şi 19, care duc în Championship. De asemenea, West Ham, cu 31 de puncte, poate intra şi ea în hora retrogradării oricând.

ADVERTISEMENT

Norwich e ultima în clasament, cu doar 21 de puncte, şi pare deja condamnată să evolueze în sezonul viitor în liga secundă. Cu doar 5 etape rămase de disputat, ar trebui să recupereze 7 puncte şi să depăşească nu mai puţin de 3 formaţii, pentru a rămâne în Premier League. Pare misiune imposibilă pentru o echipă care a pierdut 7 din ultimele 8 meciuri. „1 solist“ are cota 1,65 la Betano.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POŢI DA LOVITURA LA PARIURI

Başakşehir, în faţa primului titlu?!

Başakşehir este prima în Turcia, cu un avans de 2 puncte în faţa lui Trabzonspor, când mai sunt 4 etape de jucat. N-a mai pierdut de 11 etape. Are cea mai bună apărare din tot campionatul, cu numai 27 de goluri primite, iar la atac e pe doi, după Trabzon. În tur, scorul a fost egal, 1-1, dar liderul a dominat copios.

ADVERTISEMENT

Denizlispor ocupă locul al 13-lea, din 18. Are 3 puncte peste zona fierbinte de la retrogradare, dar şi două echipe între ea şi primul loc ce duce în divizia secundă. N-a câştigat niciun meci în ultimele 4 etape, reuşind doar un egal pe terenul lui Rizespor, singura echipă mai slab decât ea, dintre cele 4 întâlnite. „1 şi peste 1,5 goluri“ are cota 1,63 la Betano.

biletul zilei la pariuri 7 iulie 2020
biletul zilei la pariuri 7 iulie 2020

În concluzie, pentru biletul zilei de marţi mergem pe mâna favoritelor, cu solist pe Watford şi solist şi cel puţin două goluri pe Başakşehir. Cumulat, cele două pronosticuri ne aduc o cotă totală de 2,69 la Betano. Altfel spus, 169 de lei profit pentru 100 mizaţi.

ADVERTISEMENT

ATENŢIE! Acestea sunt doar nişte pronosticuri ale tipsterilor FANATIK şi nu reprezintă o garanţie a câştigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază şi de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT