Sport

Biletul zilei la pariuri, marți, 7 martie 2023. Câștig de peste 400 de lei cu meciuri din Champions League

Biletul zilei de marți, 7 martie 2023, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri din optimile Champions League.
06.03.2023 | 22:45
Biletul zilei la pariuri marti 7 martie 2023 Castig de peste 400 de lei cu meciuri din Champions League
Biletul zilei de marți, 7 martie 2023, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu ajutorul a două meciuri din optimile Champions League. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din manșa secundă a optimilor de finală ale Champions League, în care tensiunea este maximă. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,16 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit generos.

Deschidem biletul zilei de marți la pariuri cu meciul Chelsea Londra – Borussia Dortmund, care începe la ora 22:00. Englezii sunt cu cuțitul la os după un sezon ratat complet și doar o calificare mai poate șterge din amărăciunea fanilor.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Benfica Lisabona – Club Brugge, programată tot de la ora 20:00. Lusitanii au luat un avantaj consistent încă din tur care practic i-a dus deja în faza sferturilor.

Cotă de 1,83 de la Chelsea – Dortmund pentru biletul zilei

Trupa lui Graham Potter a pus în weekend capăt unei serii de 6 meciuri fără victorie, însă sezonul este unul negru. Eliminați din Cupă și din Cupa Ligii, aflați pe locul 10 în Premier League, departe de Top 4, londonezii speră să-și salveze stagiunea în Champions League.

ADVERTISEMENT

Nu va fi deloc simplu, pentru că pentru că pe Stamford Bridge vine o formație care a înregistrat 10 victorii în tot atâtea partide jucate în 2023. Dortmund este într-o formă de zile mari și a egalat-o pe Bayern în fruntea Bundesligii.

Este clar că Chelsea va trebui să atace pentru a recupera deficitul din tur, 0-1, însă este tot ceea ce nemții își doresc, știindu-se foarte bine forța lor pe contraatac. La acest meci vom miza pe varianta ”șansă dublă: x2”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,83.

ADVERTISEMENT

Victoria Benficăi și golurile aduc o cotă de 2,27

În duelul dintre Benfica și Club Brugge nu se mai poate pune problema formației care merge în sferturile de finală, după ce lusitanii s-au impus cu 2-0 în Belgia. Și a fost un meci într-o singură direcție, iar scorul putea fi mult mai mare.

Belgienii, chiar dacă nu vor depune armele pentru că vor să iasă cu capul sus din Champions League, sunt conștienți de faptul că adversarul este cu mult mai puternic. Iar Benfica vrea o calificare en-fanfare în fața propriilor suporteri.

ADVERTISEMENT

Trupa lui Roger Schmidt va căuta să facă spectacol, dar în același timp să-și menajeze și din forțe pentru turul următor. În aceste condiții, am ales pronosticul ”1 solist și sub 3,5 goluri”, pentru că și cota de 2,27 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 416 lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,83 pentru pronosticul ”șansă dublă: x2” în meciul Chelsea Londra – Borussia Dortmund și o cotă de 2,27 pentru ”1 solist și sub 3,5 goluri” la Benfica Lisabona – Club Brugge, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,16. Numai bună pentru un câștig de 416 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT