Sport

Biletul zilei la pariuri, marți, 8 iunie 2021. Mizăm pe goluri pentru un câștig de peste 450 de lei!

Biletul zilei la pariuri de marți, 8 iunie 2021, poate transforma 100 de lei mizaţi într-un câștig de 460 de lei.
07.06.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri marti 8 iunie 2021 Mizam pe goluri pentru un castig de peste 450 de lei
ADVERTISEMENT

Pentru biletul zilei la pariuri de marți, 8 iunie 2021, am ales două dintre partidele amicale inter-țări care se dispută în această perioadă. Am ales două înfruntări în care ne așteptăm la goluri multe tocmai pentru că ne pot aduce un câștig de 460 de lei mulțumită unei cote totale de 4,60, oferită de Get’s Bet pentru cele două pronosticuri alese de noi.

Prima propunere la care ne oprim este întâlnirea dintre Polonia și Islanda. Se joacă de la ora 19:00 și este un bun preambul pentru ceea ce urmează în finalul zilei, dar despre cea de a doua propunere vorbim imediat. Am ales Polonia – Islanda pentru că este un joc în care, chiar și la nivel amical, se poate întâmpla orice.

ADVERTISEMENT

Cea de a doua opțiune de pariere vine, cum altfel de la meciul Franței, marea favorită la câștigarea Turneului Final al Campionatului European. Bulgaria, adversara trupei ”Les Bleus”, nu este cea mai atractivă echipă națională, dar veți vedea că pronosticul nostru este ales ”pe sprânceană”, exact pentru perioada în care se află cele două oponente.

Polonia – Islanda ne aduce o cotă de 2,00

Primul duel la care ne-am oprit este, așa cum spuneam, cel dintre echipele naționale ale Poloniei și Islandei. Până nu demult vikingii erau una dintre cele mai frumoase naționale ale Bătrânului Continent. Și chiar dacă și în cazul lor vorbim despre o schimbare de generație, nordicii au în sânge fotbalul ofensiv.

ADVERTISEMENT

Ei nu au ce pierde, indiferent că vorbim despre o partidă amicală, sau un meci din fazele superioare ale marilor competiții europene sau mondiale. În nordul Europei fotbalul se joacă simplu, nu neapărat spectaculos. Ataci și încerci să fructifici fiecare oportunitate. Cam asta este filosofia vikingilor.

Fără să ne așteptăm la o avalanșă de goluri, trebuie să acceptăm că Polonia este o echipă măcar ”puțin” peste cea a Islandei, deci le vom acorda un ușor avans în opțiunea noastră. Adică ne așteptăm ca indiferent de scorul final să marcheze, fie și doar pentru că vor miza, inevitabil, fie și pentru câteva minute doar, pe vulpoiul Lewandowski.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

În concluzie vorbim de două echipe ofensive, ceea ce ne îndreptățește să credem cu tărie că vom vedea nu un gol, ci măcar două. Vom miza așadar, cu încredere, pe „ambele echipe marchează”, pont ce are o cotă foarte bună de 2,00 la  Get’s Bet.

Franța – Bulgaria ne aduce o cotă de 2,30

Am ales întâlnirea dintre Franța și Bulgaria tocmai pentru că mereu partidele dintre cele două reprezentative au fost extrem de ofertante în ceea ce privește numărul de goluri. Vom miza și de această dată pe goluri, dar nu foarte multe, dată fiind perioada în care se joacă acest meci.

ADVERTISEMENT

Evident că selecționerul ”cocoșilor”, Didier Deschamps nu își dorește vreo surpriză neplăcută înaintea debutului la Turneul Final al Campionatului European, deci nu vom miza pe vreun iureș ofensiv, dar goluri se vor marca, de acest lucru suntem siguri.

Atacul Franței este unul absolut magnific cu Benzema, Coman, Mbappe, Griezmann, sau Giroud, deci nu trebuie să se forțeze prea mult ca să înscrie. E suficient să ajungă în fața porții. Vom miza în acest caz pe o variantă generoasă „multi gol final, 2-3 goluri”, care are o cotă de 2,30 la  Get’s Bet.

460 de lei câștigați cu biletul zilei din 8 iunie

În concluzie, cele două dueluri alese de noi, Polonia – Islanda, respectiv Franța – Bulgaria ne aduc o cotă totală de 4,60 la  Get’s Bet, iar noi vom miza pe aceste partide. În ambele meciuri ne așteptăm ca predicțiile noastre să se adeverească, iar voi să vă alegeți cu un profit decent.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT