Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri marți, 9 februarie 2021. Câștig de peste 275 de lei din Cupa Italiei și La Liga

08.02.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri marti 9 februarie 2021 Castig de peste 275 de lei din Cupa Italiei si La Liga
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri marți, 9 februarie 2021. Un meci din Cupa Italiei și altul din La Liga, o cotă totală de 2,79 de la Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce un câștig de peste 275 de lei cu biletul zilei la pariuri.

Deschidem biletul zilei de marți la pariuri cu partida dintre Juventus Torino – Inter Milano, de la ora 21:45, din manșa secundă a semifinalelor Cupei Italiei. ”Bătrâna Doamnă” e favorită la calificare după ce a câștigat în deplasare prima manșă.

ADVERTISEMENT

A doua partidă pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este o restanță din prima etapă din La Liga, începe la ora 22:00 și le pune față în față pe Real Madrid și Getafe, echipe cu obiective diferite în acest sezon.

Golurile de la Juventus – Inter aduc o cotă de 1,83 la biletul zilei

Un nou duel de gală între Juventus și Inter Milano, de această dată în semifinalele Cupei Italiei. Torinezii s-au impus cu 2-1 în deplasare prin dubla lui Cristiano Ronaldo și au prima șansă pentru accederea în marea finalăa celei de-a doua competiții din Peninsulă.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Portughezul a împlinit de curând 36 de ani și a ținut să le mulțumească fanilor pentru susținere. Starul lui Juve susține că se simte la fel de bine ca atunci când s-a apucat de fotbal și are în continuare foame de trofee.

Antonio Conte are gânduri de revanșă și chiar de calificare așa că așteptăm un meci deschis și mult spectacol. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”peste 2,5 goluri”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,83.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,52 pentru biletul zilei de la Real Madrid – Getafe

Real Madrid și-a mai spălat din păcate cu victoria obținută în weekend la Huesca și așteaptă mult mai încrezătoare restanța cu Getafe, din prima etapă din La Liga, și asta deși va fi lipsită de starul Eden Hazard, accidentat din nou.

Situația lui Zinedine Zidane este în continuare incertă, iar presa iberică scrie tot mai mult despre faptul că președintele Florentino Perez se gândește tot mai mult să-l schimbe pe francez cu fostul star de pe Bernabeu, Raul Gonzalez.

ADVERTISEMENT

Cu toată această tensiune, ”galacticii” nu au voie să se împiedice cu Getafe dacă nu vrea să iasă definitiv din lupta la titlu. În aceste condiții, vom opta pentru pronosticul ”1 solist”, pentru că și cota de 1,52 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 279 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,83 pentru pronosticul ”peste 2,5 goluri” în meciul Juventus Torino – Inter Milano și o cotă de 1,52 pentru ”1 solist” la Real Madrid – Getafe, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 2,79. Numai bună pentru un câștig de 279 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT