Sport

Biletul zilei la pariuri, marți, 9 mai 2023. Posibil câștig de 468 de lei cu meciuri din Liga Campionilor și Arabia Saudită

Biletul zilei la pariuri, marți, 9 mai 2023, ne poate aduce un posibil câștig de 468 lei cu ajutorul a două meciuri din Liga Campionilor și Arabia Saudită.
08.05.2023 | 22:42
Biletul zilei la pariuri marti 9 mai 2023 Posibil castig de 468 de lei cu meciuri din Liga Campionilor si Arabia Saudita
Biletul zilei la pariuri, marți, 9 mai 2023, câștig de 468 lei cu ajutorul a două meciuri din Liga Campionilor și Arabia Saudită. Foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Marți este programat meciul tur din prima semifinală a Ligii Campionilor. Oportunitare perfectă pentru a alege cel mai tare meci al săptămânii pe biletul zilei la pariuri. Totodată, vom miza pe o partidă interesantă din Arabia Saudită. Am construit o cotă totală de 4.68 la Unibet, iar un potențial câștig ne va aduce în buzunare suma de 468 de lei dacă vom paria suma de 100 de lei.

Al-Taawon – Al-Raed ne pune la dispoziție o cotă de 2,08 pe biletul zilei la pariuri

După succesul obținut pe teren propriu cu Al-Batin, pentru Al-Raed, echipa antrenată de Marius Șumudică, urmează confruntarea din deplasare cu Al-Taawon. Partida este programată marți, 9 mai, de la ora 19:00 în etapa cu numărul 26 din campionatul Arabiei Saudite.

ADVERTISEMENT

Gazdele au moralul ridicat după victoria împotriva liderului din Pro Saudi League, scor 2-1 cu Al-Ittihad. Al-Taawon se află pe locul 5 în clasament, cu 40 de puncte în 25 de partide, în timp ce echipa antrenorului român ocupă poziția a 11-a, cu 29 de puncte după tot atâtea meciuri.

Ultimele două dueluri directe au fost câștigate de Al-Taawon, în timp ce Al-Raed a câștigat ultima partidă directă din deplasare, scor 5-3. Vom alege varianta „total goluri: sub 2,5”, care are la Unibet o cotă de 2,08, foarte ofertantă.

ADVERTISEMENT

Manchester City – Real Madrid sare în ajutor cu o cotă de 2,25 pe biletul zilei la pariuri

Prima partidă tur din semifinalele Ligii Campionilor le pune față în față pe Manchester City și Real Madrid, două dintre cele mai în formă echipe din cea mai titrată competiție inter-cluburi a Europei. Partida are loc marți, 9 mai, de la ora 22:00.

Prima manșă a „dublei” are loc pe Santiago Bernabeu, unde „galacticii” au amintiri plăcute de la ultima partidă directă. Formația antrenată de Carlo Ancelotti s-a impus în semifinalele din sezonul trecut în fața lui Manchester City după 3-1 în prelungiri la Madrid.

ADVERTISEMENT

Misiunea se anunță extrem de dificilă de această dată pentru Real Madrid, deoarece vor da piept cu Manchester City, aflată în mare formă și cu Erling Haaland pe val. Vom alege varianta „2 solist”, care are o cotă de 2,25 la Unibet.

Biletul zilei la pariuri de marți, 9 mai 2023, aduce un posibil câștig de 468 lei

Biletul zilei la pariuri, marți, 9 mai 2023.
Biletul zilei la pariuri, marți, 9 mai 2023.

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 2,08 pentru pronosticul „total goluri: sub 2,5” în meciul Al-Taawon – Al-Raed și o cotă de 2,25 pentru „2 solist” la Real Madrid – Manchester City, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,68. Numai bună pentru un câștig de 468 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT