Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, marți, 9 martie 2021. Două succese ale favoritelor ne aduc peste 375 de lei

08.03.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri marti 9 martie 2021 Doua succese ale favoritelor ne aduc peste 375 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, marți, 9 martie 2021. Un meci din Liga 2 și altul din Champions League, o cotă totală de 3,77 oferită de Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce un câștig de peste 375 de lei cu biletul zilei la pariuri.

Prima partidă care ne interesează este din etapa a 18-a din Liga 2 și le pune față în față de la ora 19:00 pe FC U Craiova și CS Mioveni. Trupa lui Ovidiu Stângă e liderul clasamentului și nu concepe alt rezultat decât victoria.

ADVERTISEMENT

A doua partidă vine din manșa secundă a optimilor de finală ale Champions League. De la ora 22:00, Borussia Dortmund primește vizita spaniolilor de la FC Sevilla și au prima șansă la calificare după victoria din tur.

Cotă de 1,71 pentru succesul lui FC U Craiova

Echipa lui Adrian Mititelu continuă marșul triumfal spre promovarea în Liga 1, deși în runda precedentă a scos doar o remiză albă pe terenul Concordiei Chiajna. FC U nici nu concepe să nu revină în elita fotbalului românesc, iar CS Mioveni nu este decât o etapă din drumul lor.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

În schimb, argeșenii au început bine anul 2021 și speră în continuare să prindă pe ultima sută de metri un loc în play-off, mai ales că în sezonul precedent au fost foarte aproape de promovare, dar s-au împiedicat în barajul împotriva Chindiei Târgoviște.

Întâlnirea va avea loc pe stadionul Ion Oblemenco, după ce conducătorii celor de la FC U Craiova au cerut de mai mult timp autorităților să permită aceesul echipe pe noua arenă. În aceste condiții, mergem pe varianta ”1 solist”, cotată cu 1,71 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

O victorie a Borussiei Dortmund ne aduce o cotă de 2,20

Rănită după eșecul din derby-ul cu Bayern Munchen și cu șanse tot mai mici să prindă un loc între primele patru, Borussia Dortmunbd se vede nevoită să se axeze în principal pe Champions League, acolo unde au șanse uriașe să ajungă în sferturi.

Nemții s-au impus în tur pe terenul Sevillei cu 3-2, într-un meci în care Erling Haaland s-a distrat cu apărarea andaluzilor. Atacantul norvegian a marcat două goluri și a dat o pasă decisivă reușind astfel să o pună pe Borussia pe drumul calificării.

ADVERTISEMENT

Trupa lui Julen Lopetegui nu a depus armele, dar faptul că va fi nevoită să atace pentru calificare o va face să deschidă liniile, iar nemții sunt recunoscuți pentru forța arătată pe contraatac. Pentru acest meci, vom miza pe pronosticul ”1 solist”, cotat cu 2,20 la Get’s Bet.

Câștig de peste 375 de lei cu biletul zilei de marți, 9 martie, la pariuri

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de marți la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,71 pentru pronosticul ”1 solist” la FC U Craiova – CS Mioveni și o cotă de 2,20 tot pentru ”1 solist” la Borussia Dortmund – FC Sevilla, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,77. Numai bună pentru un câștig de 377 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT