Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, miercuri 1 iulie 2020. Dăm „tunul” cu Arsenal

30.06.2020 | 23:50
Biletul zilei la pariuri miercuri 1 iulie 2020 Dam tunul cu Arsenal
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, miercuri 1 iulie 2020. Astăzi ne pregătim să dăm „tunul” la pariuri cu doi soliști din Premier League și Serie A. Am obținut o cotă totală de 2,72 de la Casa Pariurilor pentru biletul zilei, iar profitul ar putea depăși 170 de lei dacă alegem o miză de 100 de lei. Dacă ați fost inspirați să mergeți pe mâna noastră ieri ați fi obținut un profit frumos, pentru că biletul propus a ieșit fără emoții.

Primul meci ales pentru biletul zilei la pariuri este cel dintre Arsenal și Norwich (ora 20:00), din etapa cu numărul 32 din Premier League. Arsenal încă mai are speranțe de cupe europene, în timp ce Norwich este ca și retrogradată în Championship.

ADVERTISEMENT

Din Serie A italiană am selectat pentru biletul zilei la pariuri o altă confruntare între o echipă cu pretenții europene și alta aproape retrogradată. Este vorba de confruntarea SPAL – AC Milan, ce va începe la ora 22:45, și la care ne așteptăm ca oaspeții să obțină un nou succes.

Arsenal contribuie cu o cotă de 1,68 la biletul zilei

Arsenal are un sezon de coșmar, e abia pe locul 10 în clasament, dar încă mai nutrește speranțe să ocupe un loc de cupe europene. Pentru asta trebuie însă să câștige neapărat meciul de pe teren propriu cu Norwich. Deși nu s-au prezentat foarte bine în primele două jocuri de la reluarea Premier League, „tunarii” par să-și fi revenit etapa trecută, când s-au impus cu 2-0 la Southampton, o deplasare grea, și acum au nevoie să continue seria pozitivă.

ADVERTISEMENT

În mod normal nu ar trebui să întâmpine mari probbleme, pentru că pe „Emirates” va sosi Norwich, formație care are 3 înfrângeri consecutive, fără gol marcat, și care este deja cu un pas în Championship. În plus, oaspeții de astăzi au avut sâmbătă un meci infernal în Cupa Angliei cu Manchester United, s-au jucat 120 de minute, iar oboseala s-ar putea să-și spună cuvântul.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI!

De aceea, ținând cont de diferența de valoare dintre cele două loturi, de faptul că doar Arsenal mai are un obiectiv pentru care să lupte, dar și de statistica ultimelor 4 meciuri directe de pe „Emirates” (victorii pe linie Arsenal, cu cel puțin două goluri marcate în 3 dintre ele), alegem varianta „Arsenal câștigă și înscrie peste 1,5 goluri”, pentru care Casa Pariurilor oferă o cotă de 1,68.

ADVERTISEMENT

„Diavolul milanez” nu are decât varianta victoriei la SPAL

AC Milan este într-o formă excelentă de la reluarea Serie A, a înregistrat două victorii concludente cu Lecce (4-1 în deplasare) și AS Roma (2-0 pe teren propriu) și a ajuns din nou în apropierea locurilor de Europa League.

SPAL Ferrara, adversara „diavolilor milanezi” în această rundă, are două înfrângeri în cele două etape de după pandemie și nu prea mai există nicio speranță de evitare a retrogradării. Nu atât din cauza distanței de 8 puncte față de  primul loc salvator, ci mai ales a modului cum se exprimă echipa pe teren.

ADVERTISEMENT

De aceea, nu credem că e loc de surprize în această seară, așa că vom merge fără ezitare pe o victorie a oaspeților, cotată cu un 1,62 la Casa Pariurilor.

Biletul zilei la pariuri, miercuri 1 iulie 2020

În concluzie, avem o cotă de 1,68 pentru pronosticul „1 solist și gazdele înscriu peste 1,5 goluri” la Arsenal – Norwich și una de 1,62 pentru „2 solist” la SPAL – AC Milan, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 2,72. Numai bună pentru un profit de peste 170 de lei dacă alegem o miză de 100 de lei.

ATENŢIE! Acestea sunt doar nişte pronosticuri ale tipsterilor FANATIK şi nu reprezintă o garanţie a câştigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază şi de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT