Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 1 mai 2024. Câștig de 957 de lei

Biletul zilei de miercuri, 1 mai 2024, poate aduce un câștig de 957 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Serie B și Champions League.
30.04.2024 | 22:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 1 mai 2024 Castig de 957 de lei
Biletul zilei de miercuri, 1 mai 2024, poate aduce un câștig de 957 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Serie B și Champions League. Sursă foto: baritoday.it
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din liga a doua din Italia și semifinalele Champions League, în care se dau bătălii crâncene. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 9,57 la MaxBet și așteptăm un profit bun.

Deschidem biletul zilei de miercuri la pariuri cu meciul Bari – Parma, din etapa a 36-a din Serie B, care începe la ora 19:00. Cele două formații au obiective total diferite pe acest final de sezon.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Borussia Dortmund – PSG, din prima manșă a semifinalelor Champions League, programată de la ora 22:00. Germania vuiește înaintea unui joc crucial pentru ”galben-negri”.

Cotă de 3,30 de la Bari – Parma pentru biletul zilei

Oaspeții sunt ca și promovați în Serie A, practic mai au nevoie de 3 puncte în ultimele 3 runde pentru a bifa matematic revenirea în elita fotbalului italian. Parma a avut un sezon fantastic, cu doar 4 înfrângeri, așa că locul 1 este pe deplin meritat.

ADVERTISEMENT

În deplasarea de la Bari, antrenorul Fabio Pecchia nu-l va avea la dispoziție pe golgheterul Dennis Man, care a suferit o ușoară accidentare la antrenament și va lipsi de pe teren în următoarele zile.

Bari este departe de visul de a se bate la promovare, este chiar pe loc de retrogradare în acest moment și are nevoie disperată de puncte pentru a se salva. În aceste condiții, am ales pronosticul ”x solist”, pentru că și cota de 3,30 oferită de MaxBet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Dortmund – PSG aduc o cotă de 2,90

Este doar prima manșă a semifinalelor și de obicei echipele nu se aruncă prea mult, însă când vine vorba de Dortmund și PSG, două formații care nu știu practic să se apere, atunci totul este posibil.

Trupa lui Edin Terzic, care vine după o calificare fabuloasă în fața lui Atletico, va avea în spate zidul galben care va încerca să-și poarte favoriții către marea finală. Dortmund își joacă acum și soarta pentru sezonul viitor, deoarece are șanse minime să mai prindă Top 4 în Bundesliga.

ADVERTISEMENT

Parizienii vin în Germania cu un moral ridicat după ce au câștigat un nou titlu în Ligue 1, trofeul cu umărul 50 din istoria clubului. La acest meci vom miza pe varianta ”interval goluri: 4-5”, care are la MaxBet o cotă de 2,90.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 957 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la MaxBet o cotă de 3,30 pentru pronosticul ”x solist” în meciul Bari – Parma și o cotă de 2,90 pentru ”interval goluri: 4-5” la Borussia Dortmund – PSG, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 9,57. Numai bună pentru un câștig de 957 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT