Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 10 iunie 2020. Două meciuri aduc 131% profit

10.06.2020 | 06:45
Biletul zilei la pariuri miercuri 10 iunie 2020 Doua meciuri aduc 131 profit
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, miercuri 10 iunie 2020. Revenim şi astăzi cu ponturi, sperăm noi, câştigătoare! Am ales două partide din centrul Europei, mai exact din Austria şi Cehia. Ambele meciuri sunt de primă divizie, iar pronosticurile noastre ne-au adus o cotă totală de 2,31, la Betano.

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 10 iunie 2020. Victoria Spartei şi minimum trei goluri în meci are cota 1,59

Primul meci al zilei este Sparta Praga – Opava, de la 19:00. Gazdele sunt pe locul 5 şi speră la podium, care se află la numai două puncte distanţă, pe când oaspeţii ocupă penultima poziţie şi vor avea de luptat din greu pentru a evita retrogradarea.

ADVERTISEMENT

Sparta, echipa lui Florin Niţă, a revenit după pandemie cu o înfrângere în faţa Viktoriei Plzen (1-2), dar a reuşit o serie de trei victorii consecutive apoi. A trecut cu 4-1, în deplasare, de Karvina, cu 3-0 de Teplice (a) şi 1-0 de Bohemians (d) – meci pe care l-a dominat de la un capăt la celălalt, dar golul a venit târziu. Echipa e în formă şi îşi creează cu uşurinţă situaţii de gol. Situaţia din clasament este delicată. Sparta e la jumătatea distanţei dintre podium şi play-off-ul de Europa League. Dacă face paşi greşiţi, poate rata cupele europene la toamnă.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE DAI LOVITURA LA PARIURI!

Opava a reuşit să strângă 3 puncte în cele 4 etape disputate de la realuarea campionatului. Au fost trei egaluri şi o înfrângere, în condiţiile în care nu a întâlnit decât formaţii de la mijloc în jos. A deschis scorul o singură dată, iar în două partide nu a marcat deloc. Cu 5 puncte mai puţin decât Karvina – echipa de deasupra în clasament – şi doar două peste ultimul loc, oaspeţii de astăzi vor avea probleme în a scăpa de retrogradare. De la revenirea pe prima scenă, Opava a pierdut toate cele trei meciuri de campionat contra Spartei. Ţinând cont de acest lucru şi de forma gazdelor, alegem „1 şi peste 2,5 goluri“, care are cota 1,59 la Betano.

ADVERTISEMENT

„1 şi peste 1,5 goluri“, numai bun de jucat la 1,45

Cel de-al doilea duel de pe bilet este cel dintre Wolfsberger şi Hartberg, în campionatul austriac. Fluierul de start se dă la 19:30. Partida contează pentru etapa a treia din play-off şi a 24-a de la începutul sezonului. În meciurile din sezonul regular, gazdele de azi au câştigat cu 2-0 (d) şi 3-0 (a).

Wolfsberger porneşte din postura de favorită şi de această dată. Ocupanta poziţiei secunde în clasament, cu 23 de puncte (după înjumătăţire), la 7 de lider, trebuie să fie atentă şi să nu irosească nicio şansă, altfel Rapid Viena (23 de puncte) sau LASK (22) îi pot fura locul al doilea, care trimite în Champions League.

ADVERTISEMENT

Hartberg a revenit după pandemie cu o victorie smulsă in extremis lui LASK, în minutul 90+3, revenind de la 0-1 la 2-1. Aceasta a fost de altfel singurul succes, pentru că în etapa precedentă, pe teren propriu, şi-a luat un „set“ de la liderul Salzburg. 6-0 a fost scorul final, după 4-0 în pauză. Dacă luăm în calcul şi cele două înfrângeri suferite în directele cu Wolfsberger în sezonul regular, dar şi felul în care a arătat în ultimul meci, Hartberg nu are prea mari şanse. Aşa că mergem pe „1 şi peste 1,5 goluri“, pentru care Betano oferă cotă 1,45.

 

Biletul zilei la pariuri, 11 iunie 2020
Biletul zilei la pariuri, 11 iunie 2020

În concluzie, cele două pronosticuri, „1 şi peste 2,5 goluri“, la cotă 1,59, în Sparta Praga – Opava şi „1 şi peste 1,5 goluri“, la cotă 1,45, în Wolfsberger – Hartberg, ne aduc un multiplicator total de 2,31, la Betano. 131% profit, indiferent de suma mizată, înseamnă un câştig important. Noi am ales să mizăm 100 de lei şi aşteptăm 230,50!

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT