Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri miercuri, 10 martie 2021. Câștig de aproape 290 de lei din La Liga și Champions League

09.03.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 10 martie 2021 Castig de aproape 290 de lei din La Liga si Champions League
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri miercuri 10 martie 2021. Un meci din La Liga și altul din Champions League, o cotă totală de 2,89 de la Get’s Bet și o miză de 100 de lei ne pot aduce un câștig de aproape 290 de lei cu biletul zilei la pariuri.

Deschidem biletul zilei de miercuri la pariuri cu partida dintre Atletico Madrid și Athletic Bilbao. Întâlnirea restantă din etapa a 18-a din La Liga va începe la ora 20:00 și este una extrem de importantă pentru gazde, aflate în lupta la titlu.

ADVERTISEMENT

A doua partidă pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este cea dintre FC Liverpool și RB Leipzig, care se va disputa de la ora 22:00, în manșa secundă a optimilor de finală ale Champions League.

Victoria lui Atletico aduce o cotă de 1,80 la biletul zilei

După ce a pierdut două puncte esențiale în derby-ul Madridului cu Real, trupa lui Diego Simeone nu-și mai poate permite pași greșiți dacă vrea să se încoroneze campioană în La Liga, mai ales că Barcelona a venit pe nesimțite la trei puncte în spate.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Atletico are șansa să se distanțeze la șase puncte dacă trece de Bilbao, o formație care în campionat nu mai are prea multe obiective, fiind destul de departe de locurile de cupe europene, dar, în același timp, și fărăprobleme la retrogradare.

Cu Luis Suarez în formă extraordinară, madrilenii visează la o nouă performanță istorică în fața rivalelor Real și Barca. În aceste condiții, vom opta pentru pronosticul ”1 solist”, pentru că și cota de 1,80 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Liverpool – Leipzig aduc o cotă de 1,60 la biletul zilei

Liverpool s-a impus pe terenul lui Leipzig cu 2-0 în prima manșă și este favorită certă la calificare, dar nemții nu au depus încă armele și tehnicianul Julian Nagelsmann caută soluțiile pein care să-și îngenuncheze compatriotul Jurgen Klopp.

Leipzig pare că a trecut peste șocul înfrângerii în fața ”cormoranilor” de acum trei săptămâni și a obținut trei victorii în campionat, două în deplasare cu 3-0, și este singura care ține pasul cu Bayern Munchen și pare că ar putea să le încurce socotelile bavarezilor.

ADVERTISEMENT

De partea cealaltă, pe lângă problemele de efectiv, Klopp se mai confruntă și cu ultimele zvonuri care îl dau ca și plecat pe egipteanul Mohamed Salah. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”ambele marchează”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,60.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 289 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,80 pentru pronosticul ”1 solist” în meciul Atletico Madrid – Athletic Bilbao și o cotă de 1,60 pentru ”ambele marchează” la FC Liverpool – RB Leipzig, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 2,89. Numai bună pentru un câștig de 289 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT