Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 11 august 2021. Două partide ne aduc 350 de lei la Get’s Bet

Supercupa Europei şi restanţa lui Mircea Lucescu în campionatul Ucrainei sunt meciurile care ne aduc profit cu biletul zilei din 11 august.
10.08.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 11 august 2021 Doua partide ne aduc 350 de lei la Gets Bet
ADVERTISEMENT

Miercuri, 11 august 2021, vă propunem un bilet al zilei care are un câştig potenţial de aproape 350 de lei la Get’s Bet. Mizăm pe două partide, de fiecare dată pe echipa favorită, şi riscăm chiar şi un pronostic în handicap.

Primul meci de pe biletul zilei este cel dintre Dinamo Kiev şi Minaj, de la ora 19:30, într-o restanţă din prima etapă a campionatului ucrainean. Mircea Lucescu, antrenorul gazdelor, vrea să câştige al doilea titlu consecutiv, după ce a scris istorie la rivala Şahtior, cu opt trofee în prima ligă.

ADVERTISEMENT

Supercupa Europei dintre Chelsea şi Villarreal, de la ora 22:00, este cea de-a doua partidă de pe biletul zilei. Cele două câştigătoare de cupe continentale în sezonul precedent dau startul noului an competiţional cu un meci cu trofeul pe masă. Londonezii au prima şansă, dar nu mulţi ar fi pariat pe Villarreal în Europa League, anul trecut.

Echipa lui Mircea Lucescu, cotă 2,00 pe biletul zilei pentru un succes la scor

Dinamo Kiev este campioana en-titre a Ucrainei, Mircea Lucescu a reuşit să întrerupă seria de trofee a Şahtiorului, care cucerise precedentele 4 ediţii. Sub comanda românului, Dinamo a început cu punctaj maxim şi anul acesta: 4-0 cu Veres-Rivne şi 2-1 pe terenul Zoryei.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Minaj are ca obiectiv salvarea de la retrogradare. În sezonul precedent, a avut acelaşi obiectiv şi l-a ratat. Minaj a terminat pe ultimul loc în campionat şi ar fi trebuit să revină în divizia a doua după doar un an. Dar Olimpik DOneţk s-a retras din campionat şi Minaj s-a salvat. În ediţia 2020-2021, Minaj a strâns 18 puncte în 26 de runde. În noua ediţie, a jucat o singură partidă, pe care a câştigat-o cu 1-0 în faţa Olekssandiyei.

Dinamo Kiev şi Minaj s-au întâlnit de patru ori până acum, toate disputele fiind câştigate de gazdele acestei partide. În Cupă, în 2018 a fost 3-1, iar în 2020 s-a terminat 2-0. După instalarea lui Mircea Lucescu, Dinamo s-a impus fără probleme: 4-0 în deplasare şi 3-0 acasă. „Dinamo Kiev handicap -2“ are cota 2,00 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Profităm de o cotă 1,74 în Supercupa Europei

Chelsea este regina Europei, cel puţin pentru un an, până la următoarea finală de Liga Campionilor. Trupa lui Tuchel a terminat in extremis pe locul 4 din campionat, dar în Champions a luat trofeul după o finală cu Manchester City, campioana din Premier League. Chelsea nu a jucat încă vreun meci oficial, dar în amicale a arătat foarte bine, 6-1 cu Peterborough, 2-1 Bournemouth, 1-0 cu Arsenal şi 2-2 cu Tottenham.

De partea cealaltă, Villarreal a luat, surprinzător, Europa League, după o finală nebună cu Manchester United. În La Liga, însă, a fost doar pe locul 7. În pregătiri, „submarinul galben“ a avut rezultate slabe, fără niciun succes. A remizat 0-0 cu Levante şi, în rest, a primit minimum două goluri în fiecare meci: 2-3 cu Valencia, 2-2 cu Lyon, 1-2 cu Marseille, 2-3 cu Leicester şi 2-2 cu Leeds.

ADVERTISEMENT

Chelsea şi Villarreal nu s-au întâlnit niciodată până acum. Primul meci dintre ele va fi chiar în Supercupa Europei, cu trofeul pe masă. Avantajul ar trebui să fie de partea englezilor, care au un lot superior adversarei. Cei 36 de fotbalişti ai lui Tuchel valorează împreună aproape 900 de milioane de euro, în timp ce toţi cei 29 de jucători ai spaniolilor nu ajung decât la 306 milioane. Aşadar, un ecart enorm, care ar trebui să se vadă şi în teren. „1 solist“ are cota 1,74 la Get’s Bet.

Profit de 250 de lei cu biletul zilei

În concluzie, un succes la cel puţin trei goluri diferenţă al lui Dinamo Kiev contra lui Minaj şi o victorie simplă a lui Chelsea în Supercupa Europei ne pot aduce, la Get’s Bet, un profit de 250 de lei, la o cotă de 100.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT