Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 12 mai 2021. Câştig de 300 de lei din două meciuri

11.05.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 12 mai 2021Castig de 300 de lei din doua meciuri
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de miercuri, 12 mai 2021, ne poate aduce un câştig de 300 de lei cu doar două partide. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 2,96 la Get’s Bet şi aşteptăm fluierul de final.

Primul meci de pe biletul zilei este derby-ul londonez dintre Chelsea şi Arsenal, de la 22:15, în etapa a 36-a din Premier League. Gazdele au un moral excelent după ultimele două victorii şi sunt favorite înaintea fluierului de start.

ADVERTISEMENT

Atletico Madrid – Real Sociedad este a doua partidă de pe biletul zilei. Meciul începe la 23:00 şi contează pentru runda cu numărul 36, antepenultima din acest sezon de La Liga. Trupa lui Simeone are nevoie de victorie pentru a se menţine în faţa rivalelor Real Madrid şi Barcelona.

Chelsea – Arsenal, meciul de cotă 1,86 pe biletul zilei

Chelsea şi Arsenal au început ambele sezonul cu foşti mari jucători în postură de antrenori. Mikel Arteta a venit la Arsenal în decembrie 2019 şi a adus două trofee la club în primul sezon: Cupa şi Supercupa Angliei, dar în ediţia curentă nu a mai reuşit un parcurs la fel de bun. Lampard a început sezonul cu Chelsea, după ce fusese numit în iulie 2019. Rezultatele slabe au dus la îndepărtarea lui în ianuarie 2021, iar Thomas Tuchel, omul care l-a înlocuit, a transformat-o pe Chelsea într-o adevarată forţă.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Rezultatele neamţului pe banca „leilor“ vorbesc de la sine. În 25 de partide a obţinut 17 victorii, 6 remize şi două înfrângeri. A urcat echipa până pe locul 3 în Premier League, a calificat-o în finala Ligii Campionilor şi în finala Cupei Angliei. În 18 partide nu a primit gol, iar în 12 a înscris de cel puţin două ori, inclusiv în ultimele două victorii: 2-0 cu Real Madrid în semifinalele Champions League şi 2-1 pe terenul lui City, în runda precedentă de campionat.

Arsenal are un sezon dezamăgitor. E pe locul 9 în campionat, cu 52 de puncte, şi poate rata complet competiţiile europene. A fost eliminată în semifinalele Europa League de Villarreal după 1-2 în Spania şi 0-0 la Londra. Singurul aspect îmbucurător pentru trupa lui Arteta este reprezentat de ultimele rezultate din deplasările de Premier League. „Tunarii“ au ajuns la 5 meciuri fără înfrângere „afară“, trei victorii şi două remize: 3-1 cu Leicester, 1-1 cu Burnley, 3-3 cu West Ham, 3-0 cu Sheffield şi 2-0 cu Newcastle.

ADVERTISEMENT

Totuşi, pe Stamford Bridge, Arsenal e fără victorie din octombrie 2011, când se impunea cu 5-3, un meci cu Arteta şi Frank Lampard titulari. De atunci, „tunarii“ au mai disputat 8 meciuri de Premier League şi unul de Cupa Ligii pe terenul lui Chelsea, pierzînd de 6 ori şi remizând în alte 3 situaţii. În 4 din ultimele 5 directe, indiferent de terenul pe care s-a jucat, Chelsea a marcat de cel puţin două ori în poarta rivalei, inclusiv în finala Europa League din 2019, încheiată cu scorul de 4-1. „Peste 1,5 goluri Chelsea“ are cota 1,86 la Get’s Bet.

Biletul zilei beneficiază de cotă 1,58 pentru o victorie a liderului din Spania

Atletico este prima în Spania, în timp ce Real Sociedad e prima în afara celor 4 calificate deja în sezonul viitor de Liga Campionilor. Bascii ocupă poziţia a cincea, care le permite participarea în Europa League, dar Betis şi Villarreal ameninţă din urmă.

ADVERTISEMENT

Atletico a reuşit să îşi menţină fotoliul de lider, deşi în runda precedentă a jucat pe terenul Barcelonei. S-a terminat 0-0, iar formaţia lui Diego Simeone a rămas la două puncte peste catalani. Mai importantă a fost contribuţia Sevillei, care a plecat cu un punct de pe terenul lui Real Madrid şi i-a menţinut pe galactici sub Atletico. Pentru elevii lui Simeone au mai rămas 3 „finale“, cu Sociedad, Osasuna şi Valladolid, şi, dacă le câştigă pe toate, vor câştiga pentru a doua oară La Liga sub comanda argentinianului.

Real Sociedad este una dintre formaţiile bune din Spania, dar e destul de departe de valoarea celor din top 4. Mai mult, în perioda recentă, bascii au cam avut probleme în deplasare. În ultimele 5 meciuri afară au strâns 5 puncte, dintr-o victorie 1-0 cu Eibar (ultima clasată), două remize (1-1 cu Real Madrid şi 2-2 cu Valencia) şi două înfrângeri (ambele 0-1 cu Granada şi Huesca).

Real Sociedad nu are un palmares de invidiat nici pe Wanda Metropolitano. Atletico a câştigat 7 din precedentele 8 întâlniri, doar ultimul terminându-se la egalitate, 1-1. Şi în turul campionatului, tot echipa lui Simeone a luat cele 3 puncte, după un 2-0 la San Sebastian. „1 solist“ are cota 1,58 la Get’s Bet.

Triplăm banii cu biletul zilei

În concluzie, două goluri ale lui Chelsea în poarta lui Arsenal (cota 1,86) şi o victorie a favoritei Atletico Madrid, pe teren propriu, în faţa la lui Real Sociedad (cotă 1,58), ne sunt suficiente pentru un câştig de 300 de lei pe biletul zilei plasat la Get’s Bet.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT