Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 14 septembrie 2022. Mizăm pe două partide din Liga Campionilor pentru un câștig de aproape 375 de lei

Biletul zilei de miercuri, 14 septembrie 2022, ne poate aduce un câștig de 374 lei cu ajutorul două meciuri din grupele Champions League.   
13.09.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 14 septembrie 2022 Mizam pe doua partide din Liga Campionilor pentru un castig de aproape 375 de lei
ADVERTISEMENT

Nu mai puțin de nouă partide sunt programate miercuri, 14 septembrie 2022, în etapa a doua a grupelor Ligii Campionilor. Așadar oferta este mai mult decât generoasă și am avut de unde alege două opțiuni pe care noi le-am studiat cu atenție și vom argumenta în cele ce urmează alegerile făcute. Urmărim două partide interesante și vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 3,74 la Betano.

Cotă de 1,47 pe biletul zilei în disputa Manchester City – Borrusia Dortmund

Prima propunere de pe biletul zilei de miercuri, 14 septembrie 2022, este întâlnirea dintre Manchester City și Borrusia Dortmund, din grupa G a Ligii Campionilor. Sunt două echipe din categoria grea a Europei și, chiar dacă în ultima vreme germanii au alternat evoluțiile bune cu cele mai puțin reușite, duelul se anunță spectaculos, iar noi ne așteptăm să se și marcheze multe goluri.

ADVERTISEMENT

Opțiunea noastră se bazează și pe faptul că se întâlnesc două dintre echipele care au în componență câțiva dintre cei mai valoroși fotbaliști din lume. Pe de altă parte, sunt două cluburi ale căror ambiții sunt an după an la cele mai înalte cote. Nici nu ar avea cum să fie altfel dacă ne gândim că sunt și două echipe care investesc enorm și oferă salarii uriașe fotbaliștilor.

Va fi interesant de urmărit evoluția lui Erling Haalnad. ”Tunetul nordului” a fost achiziționat în această vară de trupa lui Pep Guardiola, tocmai de la Borrusia Dortmund. Am fost extrem de tentați să alegem opțiunea în care norvegianul înscrie cel puțin un gol și dacă nu am făcut-o noi nu înseamnă că nu poate fi o alegere inspirată pentru o masă importantă de pariori.

ADVERTISEMENT

În ceea ce ne privește am ales un pariu safe în care vom merge și pe goluri, dar și pe mâna campioanei din Premier League. Pe de o parte pentru că ”cetățenii” au arătat o formă foarte bună în acest început de sezon, pe de altă parte pentru că nemții au arătat că sunt buni încasatori. Suntem convinși că va fi un meci frumos și deschis. Așadar, vom paria fără să riscăm prea mult pe: ”1 și peste 2,5 goluri”, care are la Betano o cotă de 1,47.

Rangers – Napoli ne aduce o cotă de 2,55 la biletul zilei

Mergem în Scoția pentru cea de a doua propunere, iar pontul pe care mizăm ar trebui să ne ajute să obținem și un câștig frumușel. Întâlnirea dintre Rangers și Napoli se dispută în condiții speciale datorită funeraliilor Regine Elisabeta a II-a. Concret, pentru a evita momentele tensionate dintre fanii celor două echipe, UEFA a decis ca suporterii italieni să nu facă deplasarea în Scoția, același lucru urmând să se întâmple și la meciul retur, când scoțienii nu vor avea acces pe stadionul ”Diego Armando Maradona”.

ADVERTISEMENT

Deși sunt două dintre cluburile importante ale Europei, Rangers și Napoli nu s-au înfruntat niciodată în Liga Campionilor. La fel ca și în prima alegere vorbim de două oponente ale căror stări de spirit sunt în opoziție. Italienii sunt pe val, lideri în Serie A, cu un moral excelent. Rangers, echipă la care este legitimat și Ianis Hagi, vine după un eșec usturător în fața eternei rivale Celtic 0-4 și va căuta să se reabiliteze în disputa cu Napoli.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Acest lucru ar trebui să ne convingă că va fi un meci deschis și atractiv, ceea ce așteptăm de altfel, dar nu ne ducem pe fentă și intuim o dispută mai degrabă echilibrată, cumva controlată tactic de reprezentanta Italiei, o echipă care încasează destul de greu goluri, iar atunci când marchează știe să țină de rezultat. Pariem așadar pe: ”X2 și sub 2,5 goluri”, pont care are o cotă de 2,55 la Betano.

ADVERTISEMENT

Biletul zilei aduce un profit potențial de 374 de lei

Bilet pariuri
Bilet pariuri 14 septembrie 2022

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri, 14 septembrie 2022, la pariuri, avem de la Betano o cotă de 1,47 pentru pronosticul ”1 și peste 2,5 goluri” în duelul dintre Manchester City și Borrusia Dortmund și o cotă de 2,55 pentru ”X2 și sub 2,5 goluri”, în disputa dintre Rangers și Napoli, care, combinate pe un singur bilet ne garantează un câștig de 374 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT