Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 15 februarie 2023. Câștig de 582 de lei cu meciuri din Premier League și La Liga

Biletul zilei la pariuri de miercuri, 15 februarie 2023, ne poate aduce un câștig în valoare de 582 lei cu meciuri din Anglia și Spania.
14.02.2023 | 22:40
Biletul zilei la pariuri miercuri 15 februarie 2023 Castig de 582 de lei cu meciuri din Premier League si La Liga
Biletul zilei la pariuri, miercuri, 15 februarie, ne poate aduce un câștig de 582 de lei. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Au revenit meciurile spectaculoase din Liga Campionilor, însă campionatele tari ale Europei pun la bătaie meciuri interesante pentru biletul zilei la pariuri. Am ales un meci de foc din Premier League și o partidă interesantă din La Liga. Am construit o cotă totală de 5,83 la Unibet, iar un potențial câștig ne va aduce în buzunar 582 lei dacă vom miza 100 de lei.

Victoria lui Manchester City în derby-ul cu Arsenal vine cu o cotă de 2,48 pe biletul zilei la pariuri de miercuri

Manchester City, campioana ultimelor sezoane din Premier League, se află în cursa de urmărire a liderului Arsenal, iar formația antrenată de Pep Guardiola poate face un pas important în meciul direct cu „tunarii”, miercuri, 15 februarie, ora 21:30.

ADVERTISEMENT

„Cetățenii” au moralul ridicat după victoria clară cu Tottenham, scor 3-1, însă se află în atenția oficialilor din Premier League pentru că au încălcat de 100 de ori fair-play-ul financiar, potrivit unui comunicat. Echipa antrenată de Pep Guardiola se află pe locul 2 în clasament cu 48 de puncte în 22 de partide, iar cu o victorie, Manchester City o poate egala pe Arsenal.

Formația lui Mikel Arteta și-a pierdut din strălucirea arătată în prima parte a sezonului și a ajuns la trei meciuri consecutive fără victorie. Cele două rivale s-au întâlnit recent în șaisprezecimile Cupei Angliei, iar învingătoare a ieșit Manchester City, scor 1-0. Tot pe victoria campioanei mergem și noi, astfel, am ales varianta „2 solist” care la Unibet are o cotă de 2,48, foarte ofertantă.

ADVERTISEMENT

Real Madrid – Elche vine în ajutor cu o cotă de 2,35 pe biletul zilei la pariuri

Real Madrid a pierdut teren în fața Barcelonei după rezultatele fluctuante din ultimele etape, însă „galacticii” au șansa să diminueze avantajul „catalanilor” în meciul cu Elche, miercuri, 15 februarie, ora 22:00. Oaspeții se află pe ultimul loc în La Liga, cu doar 9 puncte în 20 de partide.

De cealaltă parte, Real Madrid, proaspătă câștigătoare a Campionatului Mondial al Cluburilor, ocupă poziția secundă în campionat, la 11 puncte în spatele Barcelonei, dar cu un meci mai puțin. „Galacticii” joacă săptămâna viitoare în optimile Champions League contra lui Liverpool.

ADVERTISEMENT

Real Madrid nu a învins-o pe Elche în ultimul duel direct de pe Santiago Berbabeu. Mai mult decât atât, Elche a marcat în ultimele trei meciuri directe de pe terenul lui Real Madrid. „Lanterna roșie” vine cu un moral ridicat la Madrid, datorită victoriei răsunătoare, scor 3-1 cu Villarreal. Am ales varianta „ambele echipe marchează: da” care are la Unibet o cotă de 2,35, numai bună de pariat.

Posibil câștig de 582 de lei cu biletul zilei la pariuri

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 15 februarie 2023.
Biletul zilei la pariuri, miercuri, 15 februarie 2023.

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 2,48 pentru pronosticul „2 solist” la meciul Arsenal – Manchester City și o cotă de 2,35 pentru „ambele echipe marchează: da” la partida Real Madrid – Elche”, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,83. Numai bună pentru un câștig de 582 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT