Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 15 martie 2023. Posibil câștig de 522 lei cu meciuri din Liga Campionilor

Biletul zilei de miercuri, 15 martie 2023, ne poate aduce un câștig de 522 de lei cu ajutorul a două meciuri din Liga Campionilor.
14.03.2023 | 22:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 15 martie 2023 Posibil castig de 522 lei cu meciuri din Liga Campionilor
Biletul zilei la pariuri ne poate aduce un câștig de 522 lei cu două meciuri din Liga Campionilor. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

La finalul zilei de miercuri vom lua la cunoștință tabloul complet al sferturilor de finală din Liga Campionilor. Pentru biletul zilei la pariuri am ales să mizăm pe cele două dueluri din competiția europeană care promit spectacol. Am construit o cotă totală de 5,22 la Get’s Bet, iar un potențial câștig ne va aduce în buzunare suma de 522 de lei, dacă alegem să pariem 100 de lei.

Meciul Real Madrid – Liverpool ne pune la dispoziție o cotă de 2,30 pe biletul zilei la pariuri de miercuri, 15 martie 2023

Liverpool are o misiune imposibilă în returul de pe Santiago Bernabeu cu Real Madrid, programat miercuri, 15 martie, de la ora 22:00. „Cormoranii” caută să întoarcă scorul înregistrat pe Anfield, scor 5-2 în favoarea campioanei Europei.

ADVERTISEMENT

Echipa pregătită de Jurgen Klopp a trecut de la agonie la extaz după înfrângerea categorică din meciul tur cu Real Madrid. Deși a condus cu 2-0, Liverpool a încasat cinci goluri consecutive și a pierdut usturător. Ulterior, în Premier League echipa de pe Anfield a remizat cu Crystal Palace (0-0) și a câștigat cu Wolves (2-0) și Manchester United (7-0). În ultima etapă, „cormoranii” au dezamăgit pe terenul lui Bournemouth, scor 0-1.

De cealaltă parte, Real Madrid vine după o victorie clară pe teren propriu, scor 3-1 cu Espanyol, iar „galacticii” au primit o veste bună înaintea meciului retur cu Liverpool. Karim Benzema care nu a fost în lot pentru duelul împotriva echipei din Barcelona a revenit la antrenamente și va fi în lotul pentru meciul din Liga Campionilor. Vom alege varianta „1 solist” care are la Get’s Bet o cotă de 2,30, foarte ofertantă.

ADVERTISEMENT

Partida Napoli – Frankfurt sare în ajutor cu o cotă de 2,27 pe biletul zilei la pariuri de miercuri, 15 martie 2023

În celălalt duel din Liga Campionilor care are loc miercuri, 15 martie, se înfruntă Napoli și Frankfurt de la ora 22:00. Italienii și-au asigurat un avantaj liniștitor după partida tur pe care au câștigat-o, scor 2-0.

Napoli continuă să impresioneze prin jocul și rezultatele excelente pe care le-a înregistrat încă din startul sezonului. Formația antrenată de Luciano Spalletti este lider absolut în Serie A și este cu un pas în sferturile Ligii Campionilor. În meciul de pe Deutsche Bank Park, Osimhen și Di Lorenzo au adus victoria „napoletanilor”.

ADVERTISEMENT

În meciul de pe Stadio Diego Armando Maradona, Frankfurt nu se va putea baza pe atacantul Kolo Muani. Fotbalistul francez care a avut o ratare istorică în finala Cupei Mondiale din Qatar este suspendat pentru cartonașul roșu pe care l-a văzut în meciul din Germania. Vom alege varianta „rezultat final și total goluri: 1 și peste 2,5”, care are la Get’s Bet o cotă de 2,27, numai bună de pariat.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 522 de lei

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 15 martie 2023.
Biletul zilei la pariuri, miercuri, 15 martie 2023.

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 2,30 pentru pronosticul ”1 solist” în meciul Real Madrid – Liverpool și o cotă de 2,27 pentru „rezultat final și total goluri: 1 și peste 2,5” la Napoli – Frankfurt, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,22. Numai bună pentru un câștig de 522 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT