Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 16 iunie 2021. Meciurile de la Euro ne aduc la Get’s Bet un câștig de aproape 300 de lei

Cele două meciuri din grupa A la Euro 2020, etapa a doua, se pot dovedi profitabile. Două pronosticuri inspirate ne pot aduce un profit de 190 de lei.
15.06.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 16 iunie 2021 Meciurile de la Euro ne aduc la Gets Bet un castig de aproape 300 de lei
ADVERTISEMENT

În prima etapă a grupei A de la Euro 2020, Italia a trecut cu 3-0 de Turcia, iar Ţara Galilor şi Elveţia au remizat la 1. Runda a doua poate aduce deja calificarea Italiei în faza următoare. Pariem 100 de lei la Get’s Bet pe meciurile din etapa secundă şi sperăm la un câştig de 290 de lei.

Primul meci de pe biletul zilei este Turcia – Ţara Galilor, de la ora 19:00. Se joacă la Baku, iar galezii au avut un uşor avantaj că nu au fost nevoiţi să se deplaseze după primul joc, spre deosebire de adversarii lor.

ADVERTISEMENT

Seara se încheie cu meciul de la ora 22:00, Italia – Elveţia, de pe Stadio Olimpico din Roma. Italienii sunt liderii grupei, joacă pe teren propriu şi întâlnesc un adversar care a disputat meciul anterior la Baku. Toate avantajele par să fie de partea trupei lui Mancini.

Două goluri în Turcia – Ţara Galilor aduc o cotă de 1,55 pe biletul zilei

Turcia a scăpat de cel mai greu adversar din grupă, dar nu s-a ales cu nimic. Din fericire pentru ea, celelalte două formaţii au remizat, astfel că nu s-au distanţat prea mult. Contra Italiei, elevii lui Senol Gunes nu au convins deloc, dar diferenţa de valoare a fost net în favoarea italienilor. Contra Ţării Galilor, Turcia poate să obţină mai mult, chiar şi o victorie.

ADVERTISEMENT

Galezii au fost dominaţi în prima repriză cu Elveţia, dar au rezistat până la pauză, intrând cu 0-0 la cabine. În minutul 49, Embolo, cel mai periculos om al helveţilor, a deschis scorul după o minge venită de la Shaquiri. Ţara Galilor a început să urce şi a reuşit să restabilescă egalitatea după o fază fixă. VAR-ul i-a anulat un gol Elveţiei, pentru ofsaid, în minutul 85.

Turcia şi Ţara Galilor nu s-au înfruntat niciodată în mileniul 3, astfel că istoria partidelor directe nu este foarte relevantă. Contează însă forma, iar turcii, până la meciul cu Italia, erau neînvinşi de 6 jocuri, 4 victorii şi două rezultate de egalitate, marcând de minimum două ori în 5 rânduri. Galezii au doar două succese în ultimele 6 partide, dar au marcat  în 66% dintre ele. „Peste 1,5 goluri“ are cota 1,55 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Italia, marea favorită a grupei A

Italia şi-a confirmat statutul de favorită a grupei A, evoluând foarte bine contra Turciei în meciul de deschidere de la Euro. Mancini a ajuns la 28 de partide fără înfrângere pe banca squadrei azzurra, iar asta spune multe despre forma în care e echipa. Mai mult, 23 dintre acestea au fost victorii.

Elveţia nu a putut să-şi concretizeze superioritatea din teren în faţa galezilor, dar a arătat că e o trupă destul de solidă. Pasele au curs destul de bine, iar Embolo a fost cel mai bun om de pe teren. În apărare, cei trei fundaşi centrali au fost destul de siguri, în faţă unor atacanţi britanici previzibili însă.

ADVERTISEMENT

Contra Italiei, Elveţia are nevoie de un joc mai bun decât în primul meci, dacă vrea să se aleagă cu ceva. Va fi însă greu, pentru că italienii sunt conştienţi că pot să se califice de pe acum, dacă obţin victoria. Atmosfera din lot e excelentă, iar asta se vede în evoluţii. „Peste 1,5 goluri Italia“ are cota 1,86 la Get’s Bet.

Profit de 190 de lei cu biletul zilei

În concluzie, avem nevoie de două goluri în Turcia – Ţara Galilor şi de două reuşite ale Italiei în poarta Elveţiei, pentru un profit de 190 de lei la Get’s Bet.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: