Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, miercuri 16 septembrie 2020. Golurile ne aduc un câștig de peste 260 de lei

15.09.2020 | 23:06
Biletul zilei la pariuri miercuri 16 septembrie 2020 Golurile ne aduc un castig de peste 260 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, miercuri 16 septembrie 2020. Ne pregătim astăzi pentru un câștig substanțial, fiindcă am ales pentru biletul zilei de miercuri la pariuri două meciuri din fotbalul internațional ce ne pot face mai bogați cu 260 de lei. Trebuie doar să mizați 100 de lei pe cota de 2,60 oferită de Superbet. Profit ați fi avut și ieri dacă ați fi mers pe mâna noastră, pentru că biletul de marți a ieșit verde fără probleme.

Deschidem biletul zilei  de miercuri cu o partidă din prima ligă a Scoției, restanța dintre St. Mirren și Celtic Glasgow (21:45). Meciul ar fi trebuit să se dispute în etapa a treia, dar a fost amânat atunci din cauză că mai mulți jucători ai oaspeților au ieșit pozitiv la testul pentru COVID-19.

ADVERTISEMENT

Tot o restanță, dar din campionatul Franței, este și cea de-a doua alegere pentru biletul zilei la pariuri. PSG -Metz (ora 22:00) era programat în prima etapă de Ligue 1, însă nu s-a putut disputa la data stabilită inițial deoarece echipa pariziană a ajuns până în finala Ligii Campionilor și a primit un timp suplimentar de odihnă din partea Ligii și a Federației, la fel cum s-a întâmplat și cu Lyon.

Cotă de 1,54 de la Celtic pentru biletul zilei la pariuri

Cu 13 puncte după 5 etape, Celtic ocupă locul 3 în clasamentul din Scoția, dar are cu două meciuri mai puțin disputate decât Rangers-ul lui Ianis Hagi, care e lider cu 19 puncte. Celtic are un singur pas greșit, un 1-1 pe terenul lui Kilmarnock, în rest 4 victorii, 3 dintre ele fiind obținute la cel puțin 3 goluri diferență.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De partea cealaltă, St. Mirren nu stă prea grozav, are numai 7 puncte acumulate, iar de 3 etape nu a mai cunoscut gustul victoriei. Nici nu e de mirare poziția în care se află, dacă ne uităm că a marcat de numai 3 ori în 6 partide, plus că o trădează și apărarea, care încasează o medie de 1,4 goluri pe meci.

Celtic are un atac de vis în campionat, cu 15 goluri marcate în 5 partide, și o apărare beton, cu numai două încasate. Ca să nu mai vorbim de capitolul meciurilor directe, unde oaspeții de azi au înregistrat o serie de 5 victorii consecutive. Analizând toate aceste lucruri, am ajuns la o singură concluzie: varianta „2 solist și peste 2,5 goluri” este cea mai indicată de pariat, iar cota oferită de Superbet pentru acest pronostic este de 1,54.

ADVERTISEMENT

PSG contribuie la biletul zilei cu o cotă de 1,69

o puncte după 2 etape, cine ar fi crezut? E criză la PSG? Campioana Franței a început cum nu se poate mai prost sezonul, cu înfrângeri la Lens și pe teren propriu în fața marelui rival Marseille, și nu-și mai poate permite niciun pas greșit în următoarea perioadă dacă nu vrea ca gluma să se îngroașe. E drept, formația lui Tuchel are și numeroase absențe în lot, dar asta nu scuză cu nimic rezultatele de până acum.

Partea bună pentru parizieni e că și Metz se află în aceeași situație. Înfrângeri pe linie de la începutul Ligue 1, e drept în fața lui Lille și Monaco, dar tot înfrângeri sunt. Va fi un duel interesant de urmărit, pentru că cine câștigă va lua o gură mare de oxigen în vederea meciurilor următoare, în timp ce învinsa se va afunda și mai mult în subsolul clasamentului.

ADVERTISEMENT

Interesant de semnalat este faptul că PSG și Metz au pierdut ambele meciuri de până acum cu același scor, 0-1, deci se află la egalitate perfectă în clasament. Tocmai de aceea, ne așteptăm să avem o explozie de goluri, pentru că și statistica ne spune că în 3 dintre ultimele 4 „directe” s-a marcat de cel puțin 5 ori. Și cum PSG are și o serie de 9 victorii consecutive în fața lui Metz, nici nu mai trebuie să stăm pe gânduri. Optăm pentru „1 solist și peste 2,5 goluri”, care are la Superbet o cotă de 1,69.

Cotă totală de 2,60 pentru un posibil câștig de 260 de lei cu bletul zilei la pariuri

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri avem de la Superbet o cotă de 1,54 pentru pronosticul „2 solist și peste 2,5 goluri” la St. Mirren – Celtic și o cotă de 1,69 pentru „1 solist și peste 2,5 goluri” la PSG – Metz, care combinate pe același bilet ne dau o cotă totală de 2,60. Numai bună pentru un câștig de 260 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

Biletul zilei la pariuri, miercuri 16 septembrie 2020

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT