Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 17 august 2022. Două meciuri din play-off-ul Champions League ne aduc un premiu de peste 350 de lei

Biletul zilei de miercuri, 17 august 2022, ne poate aduce un câștig 362 lei cu ajutorul două meciuri extrem de atractive din play-off-ul Ligii Campionilor.
16.08.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 17 august 2022 Doua meciuri din playofful Champions League ne aduc un premiu de peste 350 de lei
Biletul zilei la pariuri, miercuri, 17 august 2022. Două meciuri din play-off-ul Champions League ne aduc un premiu de peste 350 de lei. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Miercuri, 17 august, vom paria pe două meciuri tari din prima manșă a play-off-ului UEFA Champions League. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,62 la Casa Pariurilor și așteptăm un câștig pe măsură.

Deschidem biletul zilei de miercuri cu Maccabi Haifa – Steaua Roșie Belgrad. Campioana Israelului primește vizita vecinilor noștri începând cu ora 22:00. La gazde joacă și fostul fotbalist al FCSB-ului Bogdan Planic, care în trecut a făcut parte din echipa sârbilor.

ADVERTISEMENT

A doua confruntare propusă la biletul zilei la pariuri este cea dintre Dinamo Kiev și Benfica. Până în play-off, echipa lui Mircea Lucescu a fost surpriza preliminariilor Ligii Campionilor. Meciul se va juca în Polonia, la Lodz, și va începe la ora 22:00.

Golurile aducă o cotă de 1,81 pe biletul zilei în disputa Maccabi Haifa – Steaua Roșie

Maccabi Haifa a luat titlul în Isarel după ce a terminat cu un avans de puncte față de Hapoel Beer Sheva. În turul 2 și în turul 3, echipa la care evoluează și Planic a trecut de Olympiakos, respectiv Apollon.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De cealaltă parte, Steaua Roșie e campioana Serbiei. A luat titlul cu 100 de puncte câștigate în 37 de etape. Sârbii au început în forță campionatul, cu cinci victorii la rând. A trecut de Pyunik Erevan în turul 3 cu scorul general de 7-0. În ultimele șapte meciuri oficiale, oaspeții au luat un singur gol. Totuși, la acest meci vom risca pronosticul „ambele marchează”, care are o cotă de 1,81 la Casa Pariurilor

Dinamo Kiev – Benfica ne aduce o cotă de 2,00 la biletul zilei

Dinamo Kiev a fost surpriza preliminariilor Ligii Campionilor. Fără meci oficial jucat în prima jumătate a acestui an, echipa lui Mircea Lucescu a reușit totuși performanța de a le elimina pe Beșiktaș și pe Sturm Graz. Astfel, ucrainenii au dreptul să viseze la faza grupelor, deși în play-off vor întâlni un adversar mult mai complicat.

ADVERTISEMENT

În turul 3 preliminar al UEFA Champions League, lusitanii au spulberat-o pe Midtjylland cu scorul general de 7-2 și, evident, sunt favoriți să mergă în grupele celei mai tari competiții intercluburi. Pentru acest meci alegem varianta „peste 2,5 goluri”, care la Casa Pariurilor are o cotă de 2,00.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 362 de lei

Biletul Zilei la pariuri 17 august

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri, 17 august 2022, la pariuri, avem de la Casa Pariurilor o cotă de 1,81 pentru pronosticul „ambele echipe marchează” în duelul dintre Maccabi Haifa și Steaua Roșie Belgrad și o cotă de 2,00 pentru „peste 2,5 goluri”, în disputa dintre Dinamo Kiev și Benfica, care, combinate pe un singur bilet ne garantează un câștig de 362 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT