Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 17 februarie 2021. Câștig excelent cu meciuri din La Liga și Ligue 1

17.02.2021 | 10:47
Biletul zilei la pariuri miercuri 17 februarie 2021 Castig excelent cu meciuri din La Liga si Ligue 1
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 17 februarie 2021. Două meciuri din Spania și Franța ne oferă posibilitatea de a continua săptămâna cu un profit interesant. Am ales să mizăm 100 de lei la Get’s Bet, pe o cotă de 2,62. 

Primul eveniment care ne interesează este duelul dintre Levante și Atletico Madrid, partidă restantă din La Liga spaniolă. Meciul se va disputa de la ora 20:00, pe terenul lui Levante.

ADVERTISEMENT

Al doilea meci de care vrem să profităm este cel dintre Marseille și Nice, echipa antrenată de românul Adrian Ursea. Acest meci va avea loc începând cu ora 22:00.

Cota 1,83 pentru încă un succes al trupei lui Diego Simeone

Pentru Atletico Madrid, meciul restanță de la Levante reprezintă oportunitatea perfectă de a-și crește moralul înaintea partidei tur din optimile Ligii Campionilor. Spaniolii lui Simeone vor juca la București, săptămâna viitoare, împotriva englezilor de la Chelsea. Problemele de efectiv din ultima perioadă, apărute după ce mai mulți jucători s-au infectat cu noul coronavirus, i-au afectat psihic pe cei din tabăra lui Atleti. O victorie cu Levante este esențială pentru refacere, din acest punct de vedere.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Mai mult decât atât, Atletico începe să simtă amenințarea celor de la Real Madrid, care s-au apropiat la doar cinci puncte de primul loc, dar și a celor de la Barcelona, care pot veni și ei tot la cinci puncte dacă își câștigă restanța. Atletico are două meciuri în minus, dintre care unul este cel cu Levante. Victoria devine, astfel, obligatorie, mai ales că trupa lui Simeone are și meciuri directe de jucat cu principalele sale urmăritoare.

De partea cealaltă, Levante este pe locul 11, cu 27 de puncte, la șase lungimi deasupra primei poziții retrogradabile. Echipa lui Paco Lopez este într-o formă slabă și nu a mai câștigat în campionat din data de 30 ianuarie. La ultimul meci, Levante a pierdut pe teren propriu cu Osasuna. În aceste condiții, vom merge pe pronosticul „2 solist”, cotat cu 1,83 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,43 pentru un gol al elevilor lui Adrian Ursea

Marseille este una dintre cele mai importante echipe ale Franței, însă parcursul din ultima vreme a fost unul foarte slab pentru fosta trupă a lui Andre Villas Boas. De altfel, presiunile suporterilor și deciziile conducerii l-au împins către demisie pe antrenorul portughez, care nu a mai suportat transferurile făcute peste capul lui și a decis să părăsească clubul. Conducerea își pierduse, oricum, încredere în el și îi căuta înlocuitori. Alesul se pare că a fost deja identificat în persoana lui Jorge Sampaoli, fost la Sevilla, însă mutarea se va petrece în vară. Deocamdată, echipa este pregătită de un antrenor interimar și nu reușeș să câștige în campionat. Ultima victorie a lui Marseille în Ligue 1 s-a înregistrat în data de 6 ianuarie, adică în urmă cu șapte meciuri.

De partea cealaltă, oaspeții lor din această seară, Nice, nu traversează nici ei o perioadă foarte bună la nivelul rezultatelor, dar au impresionat la ultimul meci. Ei au fost aproape să o încurce pe campioana PSG chiar la Paris și doar ghinionul a făcut ca oamenii lui Adi Ursea să nu câștige. Este de așteptat ca evoluția lui Nice să fie una bună și contra lui Marseille.

ADVERTISEMENT

Nu putem anticipa un rezultat final clar, între două echipe aflate amândouă într-o criză profundă, însă defensiva nesigură și lipsită de aportul unor jucători importanți a gazdelor ne determină să credem că Nice va marca pe Stade Velodrome. Mergem astfel pe varianta „Oaspeții înscriu cel puțin un gol“, care are cota foarte bună de 1,43 la  Get’s Bet.

Câștig de 262 de lei cu biletul zilei din 17 februarie

În concluzie, ar trebui să avem parte de o combinație mai mult decât atractivă obținută în baza meciurilor Levante – Atletico Madrid și Marseille – Nice, care însumează o cotă totală de 2,62 la Get’s Bet şi un câștig de 262 de lei, în cazul unei mize de 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT