Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri 17 iunie 2020. Câştigă acum 300 de lei cu Atletico Madrid şi Juventus

16.06.2020 | 23:41
Biletul zilei la pariuri miercuri 17 iunie 2020 Castiga acum 300 de lei cu Atletico Madrid si Juventus
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, miercuri 17 iunie 2020. Două partide din Spania şi Italia pot însemna un câştig de aproape 300 de lei. Mizăm în etapa a 29-a din La Liga şi pe finala Cupei Italiei. Cota totală obţinută este de 2,92 la Netbet.

Primul duel analizat este cel dintre Napoli şi Juventus, în finala Cupei Italiei. Partida începe la ora 22:00 şi va fi a treia înfruntare directă dintre cele două în acest sezon.

ADVERTISEMENT

Al doilea meci de pe bilet cel dintre Osasuna şi Atletico Madrid, în runda 29 din La Liga. Fluierul de start se dă la 23:00, iar oaspeţii sunt favoriţi la victorie.

Biletul zilei la pariuri, miercuri 17 iunie 2020. Napoli – Juventus, duel cu trofeul pe masă

Juventus se poate gândi inclusiv la o triplă istorică: Serie A + Cupa Italiei + Champions League. În campionat, torinezii sunt pe primul loc, având un punct avans în faţa lui Lazio. În Champions League, au pierdut manşa tur a optimilor pe terenul lui Lyon cu 0-1, dar pot întoarce rezultatul. În Cupa Italiei, trebuie să treacă de Napoli, indiferent că reuşesc acest lucru în 90 sau 120 de minute.

ADVERTISEMENT

Napoli nu are cel mai bun sezon, fiind abia pe locul al şaselea în Serie A. Cupa poate fi cea mai bună şansă de a-şi împăca fanii, dar pentru asta trebuie să treacă de poate cea mai bună echipă din Italia. În ultimele 4 confruntări directe, Napoli a pierdut de trei ori, impunându-se într-una singură, la începutul anului. Netbet oferă cota 1,62 pentru „pauză sau final Juventus“.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE DAI LOVITURA LA PARIURI!

Biletul zilei la pariuri, miercuri 17 iunie 2020. Atletico Madrid trebuie să câştige

Madrilenii lui Diego Simeone sunt pe locul al şaselea în La Liga, mult sub pretenţiile şi aşteptările fanilor. Vestea bună pentru ei este că locurile de Liga Campionilor sunt la distanţă mică, totuşi. O victorie la Osasuna o duce pe Atletico la 49 de puncte, cu două mai puţin decât Sevilla, care e pe 3, şi cu 2 peste Real Sociedad care e pe 4, dar joacă joi la Alaves.

ADVERTISEMENT

Osasuna ocupă a 11-a poziţie a clasamentului, cu 35 de puncte. Despre calificare în cupele europene nu poate fi vorba, dar, din fericire pentru gazdele din acest meci, şi retrogradarea este departe. Osasuna are 10 puncte în plus faţă de Mallorca, locul 18, primul care duce în Secunda. Punctele în confruntările cu granzii nu au fost niciodată un obiectiv pentru o formaţie de talia celor de la Osasuna, aşa că orice rezultat diferit de înfrângere ar fi un bonus imens. Victoria lui Atletico Madrid este cotată la 1,80 de către Netbet.

Biletul zilei la pariuri, 17 iunie
Biletul zilei la pariuri, 17 iunie

Rezumând informaţiile de mai sus, „PSF 2“ la Napoli – Juventus şi „2 solist“ la Osasuna – Atletico Madrid înseamnă o cotă totală de 2,92 la Netbet şi un profit de 192 de lei pentru 100 mizaţi.

ADVERTISEMENT

ATENŢIE! Acestea sunt doar nişte pronosticuri ale tipsterilor FANATIK şi nu reprezintă o garanţie a câştigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază şi de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT