Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 17 mai 2023. Câștig de aproape 550 de lei cu meciuri de tenis și fotbal

Biletul zilei de miercuri, 17 mai 2023, poate aduce un câștig de aproape 550 de lei cu ajutorul unui meci de tenis de la Roma și altul de fotbal din Champions League.
16.05.2023 | 22:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 17 mai 2023 Castig de aproape 550 de lei cu meciuri de tenis si fotbal
Biletul zilei de miercuri, 17 mai 2023, poate aduce un câștig de aproape 550 de lei cu ajutorul unui meci de tenis de la Roma și altul de fotbal din Champions League. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe o întâlnire de tenis și o alta din fotbal, în care se întâlnesc sportivi și echipe de top din cele două sporturi. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 5,47 la Netbet şi aşteptăm un profit fundamental.

Deschidem biletul zilei de miercuri la pariuri cu meciul Novak Djokovic – Holger Rune, din sferturile de finală ale turneului Masters de la Roma, care începe la ora 14:00. Sârbul arată o formă excelentă, în ciuda faptului că nu a mai jucat de o lună în competiții oficiale.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Manchester City – Real Madrid, din manșa retur a semifinalelor Champions League, programată de la ora 22:00. Pe Etihad va avea loc episodul 2 din înfruntarea coloșilor.

Cotă de 1,87 de la Djokovic – Rune pentru biletul zilei

După un start de an perfect cu victorii la Adelaide și Australian Open, Djokovic a mai jucat doar două turnee și a pierdut în semifinale cu Medvedev la Dubai și în turul 3 cu Musetti la Monte Carlo.

ADVERTISEMENT

Se zvonea că încrederea sârbului  suferit fisuri, mai ales că suntem în plin sezon de zgură, suprafață are nu îi place în mod deosebit, dar Nole a demonstrat la Roma că încă este capabil de rezultate mari, chiar dacă este afectat de tragedia petrecută de curând la Belgrad.

Holger Rune este unul dintre cei mai talentați jucători din nou generație, va fi mulți ani de acum încolo în vârf, dar este greu de crezut că va putea să-i reziste acum ”uraganului” Djokovic. La acest meci vom miza pe varianta ”total game-uri Holger Rune: sub 10,5”, care are la Netbet o cotă de 1,87.

ADVERTISEMENT

Gol Benzema are o cotă de 2,93

Toată lumea o vede mare favorită pe Manchester City pentru calificarea în finala de la Istanbul, asta și prin prisma rezultatului de egalitate scos pe Santiago Bernabeu în fața deținătoarei trofeului.

Însă, Real Madrid a demonstrate în nenumărate rânduri că este echipa care întoarce orice rezultat, în orice moment și cu orice adversar. Iar la acest meci cu adevărat de gală este prezent și Istavn Kovacs, ca arbitru de rezervă.

ADVERTISEMENT

Întâlnirea de pe Etihad poate fi rezumată și ca un duel între cei doi colosali atacanți Erling Haaland și Karim Benzema. Norvegianul este în căutarea gloriei eterne, în timp ce francezul nu mai are nimic de demonstrat după ce a câștigat practic de unul singur Champions League în sezonul precedent. În aceste condiții, am ales pronosticul ”marcator: Karim Benzema”, pentru că și cota de 2,93 oferită de Netbet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 547 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Netbet o cotă de 1,87 pentru pronosticul ”total game-uri Holger Rune: sub 10,5” în meciul Novak Djokovic – Holger Rune și o cotă de 2,93 pentru ”marcator: Karim Benzema” la Manchester City – Real Madrid, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 5,47. Numai bună pentru un câștig de 547 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT