Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 17 martie 2021. Duelurile din Champions League ne aduc peste 300 de lei

16.03.2021 | 23:35
Biletul zilei la pariuri miercuri 17 martie 2021 Duelurile din Champions League ne aduc peste 300 de lei
Biletul zilei la pariuri, miercuri, 17 martie 2021. Duelurile din Champions League ne aduc peste 300 de lei. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de miercuri, 16 martie 2021, ne poate aduce un câștig de peste 300 de lei mulțumită unei cote totale de 3,18 oferită de Get’s Bet pentru cele două pronosticuri alese de noi. Mizăm 100 de lei pe două meciuri deschise oricăror rezultate din Liga Campionilor.

Primul meci care ne interesează este cel dintre Bayern Munchen și Lazio Roma. Duelul se va disputa pe Allianz Arena, de la ora 22:00. A doua partidă pe care o avem în vedere este cea dintre Chelsea și Aletico Madrid. Returul dublei din optimi se va disputa pe Stamford Bridge din Londra.

ADVERTISEMENT

Dacă ați avut inspirația să mergeți marți pe mâna noastră, ați fi putut da lovitura cu biletul zilei la pariuri, pentru că pronosticurile oferite de tipsterii FANATIK au ieșit fără emoții.

Golurile din Bayern Munchen – Lazio ne aduc o cotă de 1,83 la biletul zilei

Bayern s-a impus și în prima manșă a duelului din optimile Ligii Campionilor, pe Olimpico din Roma și, evident, pornește cu prima șansă și în returul din inima Bavariei. Trupa de pe Allianz Arena a marcat cel puțin un gol în fiecare dintre ultimele 60 de meciuri, indiferent de competiția în care a fost angrenată și, în general, a dovedit un apetit ofensiv greu de controlat de orice adversar, dovadă vie fiind victoria de la Roma, scor 4-1.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De partea cealaltă, Lazio, are la rândul ei o forță ofensivă grație căreia a reușit să înscrie cel puțin un gol în ultimele 31 de meciuri disputate. În Serie A, lazialii sunt în afara locurilor care asigură prezența în viitoarea ediție a competițiilor continentale intercluburi. Au fost eliminați și din Cupa Italiei, astfel că Liga Campionilor este ultimul front pe care gruparea romană mai poate obține rezultate care să le aducă glorie și bani.

Disputa de pe Stadio Olimpico a fost tranșată cât se poate de clar de Bayern, iar noi vom miza pe setea de răzbunare a celor de la Lazio. Chiar dacă nici măcar specialiștii nu îi mai dă vreo șansă să întoarcă eșecul din manșa tur, noi credem că Lazio merge pe Allianz Arena să joace un fotbal spectaculos. În consecință, vom miza pe „ambele marchează și peste 2,5 goluri”, pont ce are o cotă mai mult decât ispititoare de 1,83 la  Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Returul tacticizat dintre Chelsea și Atletico Madrid ne aduce la biletul zilei o cotă de 1,74

Atletico este echipa momentului în Spania, dar a pierdut manșa tur din optimile Ligii Campionilor, la București, 0-1 cu Chelsea. Și disputa de pe Arena Națională a fost mai degrabă un duel al antrenorilor Simeone și Tuchel, ceea ce ne așteptăm să se întâmple și pe Stamford Bridge. Ambele echipe au șanse reale de a trece mai departe, acesta fiind și motivul pentru care vom miza pe un scor strâns și o eventuală surpriză a madrilenilor.

În Premier League, Chelsea nu mai are nicio șansă să aspire la trofeul de campioană așa că toată atenția lor se concentrează pe Liga Campionilor. Victoria de la București, din prima manșă, o așază pe Chelsea într-o fragilă poziție de favorită în disputa cu Atletico dar, dacă ne uităm mai bine peste evoluțiile din ultima vreme a londonezilor observăm că nu au mai pierdut de 13 partide.

ADVERTISEMENT

Niciuna dintre cele două oponente nu este o echipă care să marcheze foarte multe goluri într-un meci, decât în cazuri excepționale, în fața unor adversari net inferiori. Vom miza pe ”meci egal sau victorie a lui Atletico și sub 3,5 goluri”, care are o cotă de 1,74 la Get’s Bet.

320 lei câștigați cu biletul zilei din 17 martie

 

În concluzie, golurile de pe Allianz Arena, din Bayern – Lazio, ne aduc o cotă de 1,83 la Get’s Bet, în vreme ce duelul antrenorilor de pe Stamford Bridge, din Chelsea – Atletico ne oferă o cotă de 1,74. Cu o miză de 100 de lei pe acest bilet combinat puteți să câștigați aproape 320 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT