Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 18 august 2021. Lupta pentru grupele Ligii Campionilor poate fi profitabilă la Get’s Bet

Biletul zilei la pariuri de miercuri, 18 august 2021, include două pronosticuri şi aduce un câştig de peste 300 de lei.
17.08.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 18 august 2021 Lupta pentru grupele Ligii Campionilor poate fi profitabila la Gets Bet
ADVERTISEMENT

Pentru biletul zilei la pariuri de miercuri, 18 august 2021, vă propunem două meciuri din preliminariile Ligii Campionilor. Mai exact, mizăm 100 de lei pe două partide tur din play-off-ul Champions League, ultimul pas înainte de grupe, şi aşteptăm un câştig de 312 lei la Get’s Bet.

Primul meci de pe bilet este şi capul de afiş al zilei. Benfica primeşte, la Lisabona, vizita lui PSV Eindhoven. Se anunţă un meci spectaculos, între două formaţii puternice şi în formă.

ADVERTISEMENT

Young Boys – Ferencvaros este cea de-a doua partidă de pe biletul zilei. „Dubla“ în care putea participa CFR Cluj, o are ca favorită chiar pe echipa care a eliminat campioana României.

Două goluri la Benfica – PSV aduc o cotă de 1,76 pe biletul zilei

Benfica – PSV este un meci între două echipe care au câştigat toate meciurile de la startul sezonului şi până acum. Portughezii au patru partide la activ, câte două în Liga Campionilor şi campionat. În Europa, au trecut de Spartak Moscova cu 2-0 atât în tur, cât şi în retur. Şi în Primeira au bifat două goluri pe meci, dar au încasat un gol, în deplasarea de la Moreirense.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

PSV a început sezonul cu o dublă grea, contra lui Galatasaray, pe care au rezolvat-o din primul joc, 5-1 pe teren propriu. A urmat un succes cu 2-1 şi la Istanbul, iar în calea olandezilor ieşea Midtjylland. Şi pe danezi i-au rezolvat tot din tur, 3-0 la Eindhoven. A urmat apoi cel mai bun meci din startul sezonului, un umilitor 4-0 aplicat lui Ajax în Supercupa Olandei. Returul cu Midtjylland s-a terminat cu o victorie cu 1-0, iar primul meci din Eredivisie a adus şi primul succes, 2-0 „afară“ la Heracles.

Benfica are o mare revanşă de luat în faţa PSV-ului, în faţa căruia, totuşi, nu a pierdut niciodată în timpul regulamentar. Prima întâlnire directă a fost şi cea mai dureroasă pentru portughezi. În finala Ligii Campionilor din 1988, olandezii s-au impus la lovituri de departajare, după 0-0 la finalul celor 90 de minute. Au mai fost două „duble“, în Champions şi Europa League, 4-1 şi 2-1 la Lisabona, respectiv 2-2 în ambele meciuri de la Eindhoven. Dată fiind forma celor două echipe, ne aşteptăm şi acum la un meci cu reuşite de ambele părţi. „Ambele marchează“ are cota „1,76“ la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Young Boys contribuie la biletul zilei cu o cotă de 1,76

Young Boys i-a ucis lui CFR Cluj visul grupelor Ligii Campionilor. Elveţienii s-au impus în turul precedent, deşi au luat gol în minutul 4 atât în tur, cât şi în retur. Scorul general de 4-2 (1-1 la Cluj şi 3-1 la Berna) le-a asigurat prezenţa în play-off-ul Champions League, dar şi grupele de Europa League. Young Boys a oscilat în rezultate, dar atunci când conta a obţinut mereu victoria.

Ferencvaros şi-a început traseul european din primul tur, cu dublă victorie contra Prishtinei şi apoi asupra lui Zalgiris. În turul al treilea, a bătut-o cu 2-0 pe Slavia Praga în Ungaria, iar în Cehia a pierdut la limită, 0-1, astfel că a ajuns în play-off. În campionat, a jucat primele două etape pe teren propriu, 1-2 cu Kisvarda şi 4-1 cu Mezokovesd.

ADVERTISEMENT

Va fi prima întâlnire dintre cele două echipe, iar elveţienii sunt marii favoriţi ai dublei. Până acum, au marcat câte 3 goluri în fiecare întâlnire europeană de la Berna (3-1 cu CFR, după ce anterior bătuse cu 3-2 pe Slovan Bratislava). În deplasare, Young Boys nu a excelat, astfel că are nevoie de un rezultat bun din tur, pentru a-şi spori şansele de calificare în grupe Ligii. „Peste 1,5 goluri Young Boys“ are cota 1,76 la Get’s Bet.

Triplăm banii în preliminariile Ligii Campionilor

Aşadar, preliminariile Ligii Campionilor ne pot ajuta să ne triplăm banii, graţie unei cote totale de 3,12 la Get’s Bet. Avem nevoie de GG la Benfica – PSV, dar şi de două goluri ale lu Young Boys în poarta lui Ferencvaros.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT