Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 18 ianuarie 2023. Câștig de peste 370 de lei cu meciuri din Belgia și Anglia

Biletul zilei la pariuri de miercuri, 18 ianuarie 2023, ne poate aduce un câștig în valoare de peste 370 de lei cu meciuri din Jupiler Pro League și Premier League.
17.01.2023 | 22:40
Biletul zilei la pariuri miercuri 18 ianuarie 2023 Castig de peste 370 de lei cu meciuri din Belgia si Anglia
Biletul zilei la pariuri ne poate aduce un câștig de peste 370 de lei. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

Fotbalul de înaltă calitate continuă, iar pentru biletul zilei la pariuri am ales să mizăm pe două meciuri foarte interesante din Jupiler Pro League și Premier League. Cu ajutorul a două meciuri din Belgia și Anglia am alcătuit o cotă totală de 3,74 la Casa Pariurilor, iar un posibil bilet verde ne va aduce un câștig total de 374 de lei dacă vom alege să mizăm 100 de lei.

Meciul Cercle Brugge – Royale Union SG ne rezervă o cotă de 2,08 pe biletul zilei la pariuri

Royale Union Saint-Gilloise, pe numele întreg, este una din cele mai în formă echipe din Belgia. Aflată pe locul doi în clasament echipa antrenată de Karel Geraerts are opt meciuri consecutive fără înfrângere în toate competițiile. Din cele opt partide, șapte sunt victorii.

ADVERTISEMENT

De altfel, echipa finanțată de Tony Bloom, patronul lui Brighton, reprezintă o echipă de tradiție, revenind cu un titlu de campioană în sezonul trecut, în prim-planul fotbalului din Belgia. De cealaltă parte, Cercle Brugge nu a mai câștigat de patru partide și se află pe jumătatea clasamentului belgian, pe locul 10.

Balanța în meciurile directe înclină categoric în favoarea lui Royale Union SG care nu a pierdut în ultimele opt meciuri, câștigând șase dintre ele. Astfel, pentru meciul Cercle Brugge – Royale Union SG, care se dispută miercuri, 17 ianuarie, ora 19:30, vom alege varianta „2 solist” care are o cotă de 2,08 la Casa Pariurilor.

ADVERTISEMENT

Victoria lui Manchester United în meciul cu Crystal Palace sare în ajutor cu o cotă de 1,80

Manchester United și Crystal Palace se înfruntă miercuri, 18 ianuarie, de la ora 22:00 în meciul restant din etapa a opta din Premier League. „Diavolii roșii” vin cu moralul ridicat pe Selhurst Park, grație victoriei de pe Old Trafford cu Manchester City, scor 2-1.

Mai mult decât atât, echipa antrenată de Erik ten Hag traversează o perioadă foarte bună, înregistrând șapte victorii consecutive în toate competițiile oficiale. În clasament, fosta echipă a lui Cristiano Ronaldo se află pe locul patru, cu 38 de puncte, la egalitate cu Newcastle pe locul trei.

ADVERTISEMENT

Crystal Palace se află, deocamdată, departe de locurile retrogradabile din Premier League, însă echipa antrenată de Patrick Vieira ar trei înfrângeri consecutive. Mai exact, Crystal Palace nu a câștigat încă vreun meci în 2023, ultima victorie fiind consemnată pe 31 decembrie 2022, scor 2-0 cu Bournemouth. În concluzie, vom merge pe varianta „2 solist” care are o cotă de 1,80 la Casa Pariurilor, foarte tentantă.

Posibil câștig de 374 de lei cu biletul zilei la pariuri

Așadar, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Casa Pariurilor o cotă de 2,08 pentru pronosticul „2 solist” la meciul Cercle Brugge – Royale Union SG și o cotă de 1,80 pentru „2 solist” la partida Crystal Palace – Manchester United, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,74. Numai bună pentru un câștig de 374 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT
Biletul zilei la pariuri, miercuri, 17 ianuarie 2023.
Biletul zilei la pariuri, miercuri, 17 ianuarie 2023.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT