ADVERTISEMENT
Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 18 noiembrie 2020. Cotă de 3,51 în Liga Naţiunilor

Autor: Andrei David | 17.11.2020 | 23:00
Biletul zilei la pariuri, miercuri, 18 noiembrie 2020. Cotă de 3,51 în Liga Naţiunilor
Biletul zilei la pariuri. Belgia - Danemarca, pentru primul loc în grupă. FOTO: hepta.ro

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 18 noiembrie 2020. Putem profita de ultima zi de partide în Liga Naţiunilor, care îşi încheie faza grupelor. Rezultatele din această seară vor determina clasamentul final şi vom afla cine promovează, cine retrogradează şi cine merge în Final 4. Am ales două pronosticuri din meciuri cu miză, iar Get’s Bet ne oferă o cotă totală de 3,51.

ADVERTISEMENT

Austria – Norvegia, de la 21:45, este primul meci de pe biletul zilei. Cele două formaţii se află în luptă directă pentru promovarea în Liga A, iar gazdele au prima şansă, după ce au primit o mână de ajutor şi din partea coronavirusului.

A doua partidă de pe biletul zilei este Belgia – Danemarca, de la 21:45. Situaţia este similară celei din meciul precedent, cu Belgia pe prima poziţie, urmată de Danemarca, formaţie care are nevoie de o victorie pentru a câştiga grupa şi un loc în Final 4.

Probleme Norvegiei aduc o cotă de 1,95 pe biletul zilei

Austria este liderul grupei 1 din Liga B, poziţie care îi asigură promovarea în primul eşalon. Din primele 5 runde, a câştigat 4, pierzând numai meciul de pe teren propriu contra României (2-3). În rest, austriecii nu au avut mari probleme: au început cu un succes în Norvegia (2-1), iar în ultimele 3 meciuri au strâns 9 puncte, 1-0 în Irlanda de Nord şi România, după care s-a impus şi în Irlanda de Nord (2-1).

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Norvegia este pe poziţa secundă, cu 9 puncte din 4 meciuri. Rezultatul partidei anulate cu România va fi decis de UEFA, dar, cel mai probabil, nordicii vor pierde la „masa verde“. Elevii lui Lars Lagerback erau într-o formă foarte bună, cu trei victorii în ultimele 3 meciuri: 5-1 în Irlanda de Nord, 4-0 cu România şi 1-0 în returul cu nord-irlandezii.

Toate calculele grupei au fost date peste cap în momentul în care a apărut un fotbalist infectat cu virusul pandemic în lotul naţionalei Norvegiei. Autorităţile nordice au interzis, iniţial, deplasarea spre România pentru meciul cu tricolorii conduşi de Mirel Rădoi, după care au revenit asupra deciziei, dar UEFA a anulat meciul, urmând să stabilească ce rezultat va fi consemnat. Norvegienii au schimbat complet lotul, toţi titularii de drept fiind trimişi la cluburi, iar în locul lor aduşi 18 jucători noi. De asemenea, antrenor va fi selecţionerul de la U21, eif Gunnar Smerud. În aceste condiţii, Austria nu ar trebui să aibă prea mari probleme în a-şi asigura cele 3 puncte. „Peste 2,5 goluri Austria“ are cota 1,95“ la Get’s Bet.

Mizăm pe două goluri ale Belgiei

Belgia a făcut un singur pas greşit în grupa 2, Liga A, o înfrângere 1-2 pe Wembley, în faţa Angliei. În rest, victorii pe linie. De altfel, Belgia are 14 succese în ultimele 15 partide oficiale disputate, după ce şi-a câştigat grupa preliminară pentru Euro 2021 cu maximum de puncte şi golaveraj 40-3. Rezultatele excelente au urcat-o pe Belgia pe primul loc al clasamentului FIFA.

ADVERTISEMENT

Danemarca e pe locul secund, după ce a reuşit să îi ia faţa Angliei, pe care a bătut-o cu 1-0 chiar pe Wembley printr-un penalty transformat de Eriksen în minutul 35. În tur la Copenhaga se terminase egal, 0-0. Danezii sunt la două puncte de primul loc, iar singura opţiune pe care o au este victoria.

În tur, Belgia s-a impus cu 2-0 pe terenul danezilor şi au prima şansă şi de această dată. În toate cele 4 victorii din grupă, „diavolii roşii“ au înscris cel puţin două goluri. Danemarca a fost la un pas să iasă din cursa pentru primul loc cu o etapă înainte de final, fiind egalată de Islanda în minutul 85, dar o nouă lovitură de pedeapsă transformată de Eriksen a adus certitudinea că meciul contra Belgiei va avea miză. „Peste 1,5 goluri Belgia“ are cota 1,80 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Biletul zilei are un profit potenţial de 250 de lei

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 18 noiembrie 2020
Biletul zilei la pariuri, miercuri, 18 noiembrie 2020

În concluzie, golurile favoritelor ne pot aduce un profit de 250 de lei la Get’s Bet, pentru o miză de 100 de lei, graţie cotei totale de 3,51. Avem nevoie de 3 reuşite ale Austriei în poarta unei naţionale încropite a Norvegiei şi de două goluri ale Belgiei, echipa de pe primul loc al clasamentului FIFA, contra Danemarcei. 

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!