Sport
notix pixel id

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 19 ianuarie 2022. Meciurile din Anglia și Italia ne aduc un câștig de aproape 350 de lei

Biletul zilei de miercuri, 19 ianuarie 2022, poate aduce un câștig de aproape 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Premier League și Cupa Italiei.
18.01.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 19 ianuarie 2022 Meciurile din Anglia si Italia ne aduc un castig de aproape 350 de lei
Biletul zilei de miercuri, 19 ianuarie 2022, poate aduce un câștig de aproape 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din Premier League și Cupa Italiei. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Anglia și Italia în care sunt implicate două formații de tradiție. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,42 la Unibet şi aşteptăm un profit deosebit.

Deschidem biletul zilei de miercuri la pariuri cu meciul Brentford – Manchester United, restanță din etapa a 17-a din Premier League, care va începe la ora 22:00. Oaspeții nu au voie să mai facă pași greșiți dacă vor să lupte cu șanse la Top 4.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Inter Milano – Empoli, din optimile de finală ale Cupei Italiei, care are startul tot la ora 22:00. ”Nerazzurri” sunt lideri în campionat și visează să reușească în acest sezon eventul.

Golurile de la Brentford – Manchester United aduc o cotă de 1,84

Oamenii lui Ralf Rangnick merg pe terenul unei formații extrem de capricioase, care are rezultate contradictorii și care în ultimele cinci etape a luat doar trei puncte și a încasat 11 goluri, iar acest fapt a coborât-o destul de mult în partea a doua a clasamentului.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

”Diavolii roșii” sunt într-un moment de cumpănă al sezonului, orice pas greșit putând să le fie fatală în încercarea de a prinde locul 4 la finalul stagiunii, cel care asigură prezența în viitorul sezon al Champions League.

Cristiano Ronaldo a fost de curând recompensat de FIFA pentru cariera sa fabuloasă și le-a transmis un mesaj de încredere mai tinerilor săi colegi. La acest meci vom miza pe varianta ”peste 2,5 goluri”, care are la Unibet o cotă de 1,84.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,86 de la Inter – Empoli pentru biletul zilei

Inter Milano se află într-o formă de zile mari și este încă angrenată în toate competițiile. Antrenorul Simone Inzaghi cu siguranță că pentru Cupa Italiei își va odihni o parte din piesele esențiale, dar fascinația eventului poate da resurse nebănuite.

Empoli, mai devreme ca niciodată, este scăpată de grijile retrogradării din Serie A și își poate concentra atenția către Cupa Italiei în încercarea de a produce marea surpriză, dar deplasarea de pe Giuseppe Meazza este una extrem de dificilă.

ADVERTISEMENT

Milanezii sunt într-o situație financiară destul de dificilă, dar echipa joacă un fotbal solid care nu lasă loc de îndoieli. Pentru acest joc am ales pronosticul ”nu marchează ambele echipe”, pentru că și cota de 1,86 oferită de Unibet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 342 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 1,84 pentru pronosticul ”peste 2,5 goluri” în meciul Brentford – Manchester United și o cotă de 1,86 pentru ”nu marchează ambele echipe” la Inter Milano – Empoli, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,42. Numai bună pentru un câștig de 342 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT