Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri 19 octombrie 2022. Luăm peste 400 de lei cu meciuri din Cupa României și Premier League

Un meci din Cupa României și unul din Premier League ne pot aduce un câștig de peste 400 de lei cu biletul zilei de miercuri, 19 octombrie 2022, la pariuri.
18.10.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 19 octombrie 2022 Luam peste 400 de lei cu meciuri din Cupa Romaniei si Premier League
Biletul zilei de miercuri la pariuri ne-ar putea aduce un câștig de 459 de lei. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Ultimul weekend a fost unul memorabil, în care cele mai titrate echipe din Europa și-au etalat forțele și au făcut spectacol. Totuși, meciurile tari continuă și în această săptămână, fie că este vorba de cupă sau de etape intermediare. Fiind acompaniați din spate de partidele de foc ce au loc miercuri, 19 octombrie, oferta pentru biletul de pariuri pe care am ales-o este foarte atrăgătoare. În urma unor lungi analize, ne-am oprit asupra a două partide, am obținut de la Fortuna o cotă totală de 4,34, iar potențialul câștig va fi de 434 de lei dacă vom miza 100 de lei pe acest bilet.

Meciurile de miercuri ne pot aduce un câștig de peste 400 de lei cu biletul zilei la pariuri

Primul meci de pe biletul zilei de miercuri este programat în prima etapă a grupelor Cupei României la fotbal, competiție care în acest an a luat o altă înfățișare după un nou format. Facem referire la meciul dintre Ocna Mureș și Chindia Târgoviște, un meci care nu ar trebui să lase loc de îndoieli. Ocna Mureș este una dintre surprizele acestei ediții de Cupa României, în timp ce Chindia Târgoviște se află pe o pantă ascendentă, după venirea lui Toni Petrea la cârmele formației dâmbovițene.

ADVERTISEMENT

A doua alegere pentru biletul zilei constă în confruntarea dintre Manchester United și Tottenham, unul dintre derby-urile din Premier League. Ambele echipe se află în partea sus a clasamentului și promit să fac spectacol în meciul de miercuri.

Cotă de 1,55 pe biletul zilei de miercuri la pariuri la Ocna Mureș – Chindia Târgoviște

Miercuri, este cea de-a doua zi dedicată Cupei României pentru meciurile din faza grupelor într-un format inedit în România care se aplică în premieră începând din acest sezon. Una dintre partidele interesante care se desfășoară în cursul zilei de miercuri este cea dintre Ocna Mureș și Chindia Târgoviște, chiar dacă cele două formații evoluează în eșaloane diferite ale fotbalului românesc.

ADVERTISEMENT

Ocna Mureș este una dintre revelațiile sezonului în Cupa României. Aflată în Liga 3, echipa pregătită de Dan Roman, este una dintrele cele două echipe din eșalonul al treilea calificate în grupele Cupei României alături de CSM Alexandria. Totuși, în campionat, Ocna Mureș nu impresionează, fiind pe locul 7, cu doar 8 puncte la 5 puncte de primul loc de play-off. Astfel, ocnamureșenii ar putea pune mare preț pe meciurile din Cupa României, pentru a face o figură frumoasă.

De cealaltă parte, Chindia Târgoviște, fosta „lanternă roșie” din Liga 1, se află într-o continuă creștere. Formația dâmbovițeană are 4 victorii consecutive de la venirea lui Toni Petrea pe bancă, iar tehnicianul tâgoviștenilor își dorește să prelungească șirul victoriilor. În ultimul meci din campionat, Chindia a trecut de vecina din clasament, CS Mioveni, cu scorul de 1-0.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Partida dintre Ocna Mureș și Chindia Târgoviște, din prima etapă a grupelor Cupei României, se va juca pe stadionul Soda din Ocna Mureș, acolo unde formația din Liga a 3-a a eliminat-o pe CSM Slatina, scor 3-0 și s-a calificat în grupele Cupei României. Totuși, având în vedere experiența antrenorului Toni Petrea, în mod normal cel mai posibil rezultat ar fi „victoria oaspeților”, pronostic care a primit o cotă de 1,55 la Fortuna.

Manchester United – Tottenham plusează cu o cotă de 2,80 la câștigul de pe biletul zilei la pariuri

Manchester United – Tottenham, partidă programată în etapa intermediară din Premier League, este cea de-a doua noastră alegere pentru biletul zilei de miercuri la pariuri. După un început slab de sezon, în care a pierdut cu 4-0 în fața lui Brentford și a suferit în Europa League, Manchester United și-a revenit în ultimele partide. Formația pregătită de Erik ten Hag nu a pierdut de 4 meciuri, în care a înregistrat 3 victorii și un rezultat de egalitate. Rezultatele pozitive din ultimele etape au adus-o pe United din nou în primele 5 locuri din Premier League.

ADVERTISEMENT

Comparativ cu Manchester United, Tottenham a avut un start lansat de sezon, înregistrând în primele etape 7 meciuri consecutive fără înfrângere, dintre care 5 victorii și 2 remize. Echipa antrenată de Antonio Conte traversează, de asemenea, o perioadă bună, fiind neînvinsă în ultimele 4 meciuri. În cele 14 partide disputate în acest sezon, doar într-unul singur nu s-a marcat, remiza albă din Champions League cu Frankfurt. Londonezii se află pe primul loc în grupa D din Champions League și se situează pe locul 3 în Premier League, la 4 puncte de liderul Arsenal.

Astfel, datorită consistenței de care au dat dovadă de la începutul sezonului, cât și rezultatelor din ultimele meciuri, Tottenham pleacă ușor favorită în duelul cu Manchester United. Maturitatea pe care a adus-o Antonio Conte la Tottenham, cât și prestațiile inconstante ale lui Manchester United ne-au făcut să propunem varianta „victoria oaspeților”, pronostic care a primit o cotă de 2.80 la Fortuna.

Biletul Zilei 19 octombrie

 

Biletul zilei aduce un câștig potenţial de 434 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Fortuna o cotă de 1,55 pentru pronosticul „2 solist” în meciul Ocna Mureș – Chindia Târgoviște și o cotă 2,80 pentru „2 solist” la Manchester United – Tottenham, care combinate pe un singur bilet însumează o cotă totală de 4,59. Potrivită pentru un câștig de 434 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT