Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 2 decembrie 2020. Profit de 250 de lei pentru „peste 2,5 goluri“ în Liga Campionilor

01.12.2020 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 2 decembrie 2020Profit de 250 de lei pentru peste 25 goluri in Liga Campionilor
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 2 decembrie 2020. Două supermeciuri din etapa a cincea a Ligii Campionilor ne pot aduce un profit de 250 de lei, dacă mizăm 100 de lei la Get’s Bet, pe acelaşi pronostic: „ambele marchează şi peste 2,5 goluri“. 

Primul meci de pe biletul zilei este Manchester United – Paris Saint Germain, de la ora 22:00, în grupa H. După patru runde, cele două se află pe primele două poziţii şi luptă pentru calificarea în fazele eliminatorii cu RB Leipzig şi Istanbul Başakşehir.

ADVERTISEMENT

Borussia Dortmund – Lazio Roma este cea de-a doua partidă de pe biletul zilei. Partida se joacă în grupa F, grupă în care nemţii sunt pe prima poziţie, urmaţi de italieni la un singur punct diferenţă. Cele două au prima şansă în a merge mai departe, în dauna lui Club Brugge şi Zenit Sankt Petersburg.

GG3+ aduce o cotă de 1,86 pe biletul zilei

Manchester United este liderul grupei H, cu 9 puncte din patru meciuri. Englezii au trecut pe rând de PSG, 2-1 pe Parc de Princes în prima etapă, şi de RB Leipzig, 5-0 pe Old Trafford, după care au pierdut surprinzător, 1-2 pe terenul lui Başakşehir. În etapa precedentă, s-au răzbunat pe turci, pe care i-au învins cu 4-1 în Anglia. Trupa condusă de Solskjaer are o serie bună şi în Premier League, unde a legat 3 victorii şi a urcat pe locul al nouălea, după un start ratat de campionat.

ADVERTISEMENT

PSG e a doua în grupă, la egalitate cu RB Leipzig, fiecare cu şase puncte. După eşecul de pe teren propriu contra lui Manchester United, Neymar şi compania au învins cu 2-0 la Istanbul, au pierdut 1-2 la Leipzig şi, apoi, i-au învins pe nemţi cu 1-0 în Franţa. În campionat, PSG a avut două meciuri consecutive fără victorie, 2-3 la Monaco şi 2-2 Bordeaux, după o serie de opt succese consecutive.

În partidele directe recente, Manchester United a avut câştig de cauză. Cele două s-au întâlnit în optimile ediţiei precedente de Liga Campionilor. În februarie, PSG reuşea să se impună pe Old Trafford cu 2-0, dar englezii au întors rezultatul în retur, la începutul lui martie, golul decisiv fiind marcat din penalty, în minutul 90+4. Şi meciul din această seară se anunţă disputat şi se întrevăd goluri multe. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri“ are cota 1,86 la Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

Acelaşi pronostic, aceeaşi cotă pe biletul zilei

Borussia Dormund este prima în grupa F, într-o situaţie similară lui Manchester United, cu 9 puncte din 4 meciuri. Nemţii au pierdut la Roma, chiar cu Lazio, 1-3 în prima etapă. După aceea, s-au regrupat şi au obţinut 3 victorii consecutive: 2-0 cu Zenit şi 3-0 tur-retur cu Brugge. Borussia are şi cel mai bun golaveraj, 9-3, cel mai bun atac şi cea mai bună apărare. În Bundesliga însă, Dortmund nu merge la fel de bine ca în anii trecuţi. E pe locul 4, la 4 puncte de liderul şi rivala Bayern, iar ultimele două meciuri de pe teren propriu au fost înfrângeri.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Lazio, 8 puncte şi locul secund, are două succese, 3-1 cu Borussia şi Zenit pe teren propriu în etapele 1 şi 4, şi două remize, 1-1 în deplasările de la Zenit şi Brugge. În Serie A, romanii sunt la 9 puncte şi 8 locuri distanţă de liderul AC Milan şi au golaveraj negativ. Un parcurs bun în cupele europene i-ar putea împăca pe fani.

ADVERTISEMENT

La capitolul dueluri directe, nu se poate spune prea mult despre cele două. Singura confruntare recentă a fost cea din tur, în care Lazio s-a impus cu 3-1, dar datele problemei s-au schimbat între timp. Dortmund e echipa mai în formă şi e favorită pe teren propriu, dar italienii pot probleme. Va fi şi un duel între cei doi golgheteri, maşina de goluri Haaland la nemţi şi Immobile la romani, vârful lazial jucând pentru adversara de astăzi în urmă cu mai multe sezoane. Ambii atacanţi au 1,5 goluri pe meci, norvegianul a punctat de 6 ori în 4 meciuri, iar italianul de 3 ori în două meciuri. „Ambele marchează şi peste 2,5 goluri“ are cota 1,86 la Get’s Bet.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 250 de lei

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 2 decembrie 2020
Biletul zilei la pariuri, miercuri, 2 decembrie 2020

În concluzie, două meciuri frumoase, disputate şi cu goluri ne pot aduce un câştig de 350 de lei la Get’s Bet. Tot ce trebuie să se întâmple este ca Manchester United, Paris Saint Germain, Borussia Dortmund şi Lazio Roma să marcheze, iar fiecare dintre partidele lor să înregistreze minimum 3 goluri pe tabela de marcaj.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT