Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 2 iunie 2021. Barajul pentru Liga 1 și amicalul României cu Georgia ne aduc aproape 360 de lei!

Biletul zilei la pariuri de miercuri, 2 iunie 2021, poate transforma 100 de lei mizaţi într-un câştig de aproape 360 de lei.
01.06.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 2 iunie 2021 Barajul pentru Liga 1 si amicalul Romaniei cu Georgia ne aduc aproape 360 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de miercuri, 2 iunie 2021, îl dedicăm returului primului baraj de menținere/promovare în Liga 1, respectiv primului amical al naționalei României din luna iunie. Am ales aceste două înfruntări tocmai pentru că ne pot aduce un câștig de 357 de lei mulțumită unei cote totale de 3,57, oferită de Get’s Bet pentru cele două pronosticuri alese de noi.

Prima propunere vizează returul barajului de menținere/promovare în primul eșalon și le va aduce față în față pe FC Hermannstadt și CS Mioveni. După un duel încheiat nul, cam din toate punctele de vedere, cel de la Mioveni, returul se anunță poate nu mai spectaculos, dar cu siguranță mai aprig.

ADVERTISEMENT

Cea de a doua propunere vizează, cum spuneam, parte din pregătirea naționalei României în vederea meciurilor care se vor juca în toamnă în preliminariile CM 2022. ”Tricolorii” întâlnesc Georgia, un adversar nici prea puternic, dar nici de mâna a treia, ceea ce înseamnă că ne putem aștepta la goluri.

FC Hermannstadt – CS Mioveni ne aduce o cotă de 1,83

Primul duel la care ne-am oprit din seria jocurilor programate, miercuri, 2 iunie, este cel dintre FC Hermannstadt și CS Mioveni. Dacă sunteți tentați să mergeți pe un pariu la sigur, de genul sub 3,5 goluri, vă dăm perfectă dreptate. Dacă este să ne uităm peste rezultatele celor de la Hermannstadt, de pe teren propriu, vom descoperi doar două cazuri, în ultimele 10 meciuri, în care s-au marcat mai mult de trei goluri.

ADVERTISEMENT

Noi, însă, vă propunem un pariu mult mai atractiv, cu o cotă, evident, mai mare, și perfect acoperit de faptele argeșenilor din ultimele prestații pe terenuri străine. Concret vom merge pe cel puțin un gol marcat de trupa lui Alexandru Pelici și veți vedea că suntem îndreptățiți să credem că acest lucru chiar se va întâmpla.

Este suficient să aruncați o privire peste rezultatele argeșenilor din ultimul sezon ca să observați și voi ce ne-a atras și nouă atenția, anume faptul că CS Mioveni se descurcă mai greu pe teren propriu decât în deplasare. În ultimele 12 meciuri ”afară” CS Mioveni a pierdut doar două și a marcat în 11 dintre acestea, cel puțin un gol.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Sigur că Hermannstadt pornește favorită și nu vrem să știrbim acest statut al sibienilor, dar vom paria cu încredere pe o variantă bine argumentată „CS Mioveni, total goluri peste 0,5”, pont ce are o cotă foarte bună de 1,83 la  Get’s Bet.

România – Georgia ne aduce o cotă de 1,95

În duelul amical dintre România și Georgia, a doua propunere a noastră, putem miza fără teamă pe goluri, dar nu foarte multe nici în acest caz. Ca să mergem la sigur ne vom baza pe ceea ce am văzut în ultima perioadă la tricolori. Cu Mirel Rădoi la timonă, ”tricolorii” joacă avântat, nu neapărat pe toată durata meciurilor, dar cel puțin o oră România arată ca o echipă care își dorește și care chiar ajunge în poziții de finalizare.

ADVERTISEMENT

Tot din ultimele experiențe, ne referim aici și la meciurile din debutul campaniei de calificare la Cupa Mondială de anul viitor, nu avem cum să nu observăm că și adversarii României ajung cu aceeași ușurință în careul nostru, ba chiar reușesc să înscrie suficient încât să ne argumenteze pariul.

Fiind un meci, totuși, de pregătire, nu trebuie să ne așteptăm să vedem prea mult nerv. Mai degrabă vom vedea cum se desenează traseele pe care selecționerul Rădoi vrea să le transforme într-o medalie olimpică. Vom miza și în acest caz pe o variantă sigură „ambele marchează”, care are o cotă de 1,95 la  Get’s Bet.

357 de lei câștigați cu biletul zilei din 2 iunie

În concluzie, cele două dueluri alese de noi, FC Hermannstadt – CS Mioveni, barajul de menținere/promovare în Liga 1, respectiv amicalul România – Georgia, ne aduc o cotă totală de 3,57 la Get’s Bet, iar noi vom miza pe aceste partide. În ambele meciuri ne așteptăm ca predicțiile noastre să se adeverească, iar voi să vă alegeți cu un profit decent.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT