Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 2 noiembrie 2022. Câștig de peste 450 de lei cu meciuri din Champions League

Biletul zilei de miercuri, 2 noiembrie 2022, poate aduce un câștig de peste 450 de lei cu ajutorul a două meciuri din Champions League.
01.11.2022 | 23:17
Biletul zilei la pariuri miercuri 2 noiembrie 2022 Castig de peste 450 de lei cu meciuri din Champions League
Biletul zilei de miercuri, 2 noiembrie 2022, poate aduce un câștig de peste 450 de lei cu ajutorul a două meciuri din Champions League. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două două întâlniri din ultima etapă a Champions League în care joacă formații de calibru. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,72 la Unibet şi aşteptăm un profit însemnat.

Deschidem biletul zilei de miercuri la pariuri cu meciul AC Milan – FC Salzburg, din Grupa E, care începe la ora 22:00. Este una dintre cele mai așteptate partide ale zilei, fiind un duel direct pe calificare.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Manchester City – FC Sevilla, din Grupa G, programată tot de la ora 22:00. Este o întâlnire fără miză, tehnicienii celor două echipe având posibilitatea să testeze și jucători care au evoluat mai puțin.

Cotă de 2,28 de la Milan – Salzburg pentru biletul zilei

După o pauză îndelungată, Milan are șansa de a merge mai departe din faza grupelor celei mai importante competiții intercluburi, dar în Italia vine o formație imprevizibilă care nu are nimic de pierdut, ci doar de câștigat.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Trupa lui Stefano Pioli, caare vine după eșecul neașteptat din campionat, are avantajul că și un rezultat de egalitate o poate duce în optimile de finală, astfel că austriecii sunt cei nevoiți să iasă la joc.

Chiar dacă beneficiază de un atac formidabil, cel mai probabil Milan va încerca să se apere atent și să lovească pe contraatac. În aceste condiții, am ales pronosticul ”sub 2,5 goluri”, pentru că și cota de 2,28 oferită de Unibet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Golurile de la Manchester City – Sevilla aduc o cotă de 2,07

Pe Etihad Stadium este așteptat un spectacol de gală și asta pentru că nu există presiune. Manchester City și-a asigurat locul 1 în grupă, în timp ce Sevilla are bătută în cuie poziția a treia și participarea în Europa League.

Pep Guardiola va fi lipsit de principala sa gură de foc, norvegianul Erling Haaland având probleme cu ligamentele, iar locul său în primul ”11” va fi luat de Julian Alvarez. Există posibilitatea ca spaniolul să-și menajeze și alte vedete.

ADVERTISEMENT

Sevilla vine în Insulă pentru a arăta că rămâne o formație incomodă, în ciuda unui sezon mai puțin reușit. La acest meci vom miza pe varianta ”peste 1,5 goluri în prima repriză”, care are la Unibet o cotă de 2,07.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 472 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 2,28 pentru pronosticul ”sub 2,5 goluri” în meciul AC Milan – FC Salzburg și o cotă de 2,07 pentru ”peste 1,5 goluri în prima repriză” la Manchester City – FC Sevilla, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,72. Numai bună pentru un câștig de 472 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT