Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 20 ianuarie 2021. Man United și Bayern Munchen aduc câștig de 408 lei

19.01.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 20 ianuarie 2021 Man United si Bayern Munchen aduc castig de 408 lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 20 ianuarie 2021. Avem pentru dumneavoastră două pronosticuri tentante, la o cotă de 4,08, la Get’s Bet. Mizăm pe două partide în care sunt angrenate două dintre cele mai puternice echipe din lume, Manchester United și Bayern Munchen.

Fulham – Manchester United, de la 22:15, în etapa a 18-a din Premier League, este primul duel de pe biletul zilei. Diferența dintre cele două formații este enormă în clasament, astfel că „diavolii roșii” nu ar trebui să aibă nicio problemă să se impună.

ADVERTISEMENT

Cel de-al doilea meci de pe biletul zilei este Augsburg – Bayern Munchen, de la 21:30, în etapa a 17-a din Bundesliga. Bavarezii sunt hotărâți să facă spectacol pentru a mai repara din micii pași greșiți pe care i-au mai făcut în ultima perioadă.

Victoria lui Manchester United aduce o cotă de 1,54

Fulham are 12 meciuri la rând fără victorie în fața lui Manchester United. A bifat două remize și a suferit nouă înfrângeri. Nu este deloc un moment ideal pentru ca gruparea de pe Craven Cottage să speră la o surpriză. Londonezii vin după eșecul cu Chelsea, scor 0-1. A fost a trea partida jucată acasă în care echipa lui Scott Parker nu reușește să dea gol. Gazdele sunt pe locul 18, cu 12 puncte, la patru lungimi de salvare.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

De cealaltă parte, Manchester United vine după remiza din derby-ul cu Liverpool, scor 0-0. Dacă va pleca cu cel puțin un punct de pe Craven Cottage, echipa lui Solskjaer va fi tot mai aproape de un record vechi de 23 de ani. Din 1998 nu au mai înregistrat „diavolii roșii” 17 meciuri la rând în campionat fără înfrângere. Man United e lider în Premier League, cu 37 de puncte, două peste liderul Man City, dar cu un meci mai puțin disputat. Prin urmare, United e favorită să câștige acest meci, iar pronosticul „2 solist” are o cotă de 1,54 la Get’s Bet.

Cotă de 2,65 pentru „peste 4,5 goluri” în Augsburg – Bayern Munchen

Înainte să primească vizita super campioanei Bayern Munchen, Augsburg este pe locul 11 în Bundesliga, cu 19 puncte. Gazdele sunt la șapte lungimi de retrogradare, dar și de cupele europene. Augsburg a fost învinsă în patru din ultimele cinci meciuri și a câștigat doar la Koln, pe 2 ianuarie, scor 1-0.

ADVERTISEMENT

De cealaltă parte, bavarezii sunt în continuare la conducerea ierarhiei. Echipa lui Hansi Flick nu este în cea mai bună formă, dar vine totuși după succesul cu Freiburg, scor 2-1. Înainte de această victorie, Bayern pierduse două partide la rând, eliminare din Cupa Germaniei, în fața lui Holstein Kiel, din Zweite, la loviturile de departajare, și în campionat, scor 2-3, la Gladbach. Bayern Munchen are un atac feroce. A marcat nu mai puțin de 48 de goluri în primele 16 etape. Așadar, pronosticul pe care îl alegem este peste 4,5 goluri” și are o cotă de 2,65 la Get’s Bet.

Biletul zilei are un câştig potenţial de 408 lei

În concluzie, astăzi vă propunem un bilet curajos, cu două cote bune, dar cu şanse bune de reuşită. Pronosticul „2 solist” în Fulham – Manchester United beneficiază de cota 1,54 la Get’s Bet, iar cel de „peste 4,5 goluri” pentru Augsburg – Bayer Munchen are o cotă de 2,65 la aceeași casă.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT