Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 21 aprilie 2021. Meciurile din Liga 1 și La Liga ne aduc aproape 400 de lei!

20.04.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 21 aprilie 2021 Meciurile din Liga 1 si La Liga ne aduc aproape 400 de lei
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de miercuri, 21 aprilie 2021, ne poate aduce un câștig de aproape 400 de lei mulțumită unei cote totale de 3,90 oferită de Get’s Bet pentru cele două pronosticuri alese de noi. Mizăm 100 de lei pe un meci din play-off-ul Ligii 1, respectiv pe o înfruntare din La Liga pentru un profit confortabil, așa ca pentru mijlocul săptămânii.

Pentru început vă propunem un pronostic din Spania. Întâlnirea la care ne-am oprit este cea dintre Osasuna și Valencia, după echipe aflate în zona sigură a clasamentului. În mod normal nu există favorită, iar noi vom paria în consecință, cu o ușoară înclinație înspre un succes al ”liliecilor” din Valencia.

ADVERTISEMENT

Cea de a doua selecție aduce față în față două dintre cele mai ofensive echipe din Liga 1, locul 2, respectiv 3 din acest punct de vedere. Este vorba despre Sepsi OSK și CFR Cluj.  Secuii sunt ”campionii” remizelor (nu mai puțin de 16 până în acest moment, 15 în sezonul regulat și una în prima etapă din play-off), dar și atunci când vorbim de rezultate de egalitate vom vedea că se marchează mult în întâlnirile de la Sfântu Gheorghe.

Valencia nu pierde, înscrie și ne aduce o cotă de 2,00 în disputa de la Pamplona

Departe de a fi vreun meci important pentru configurația finală a clasamentului din La Liga, întâlnirea dintre Osasuna și Valencia are farmecul ei și opțiuni interesante pentru amatorii de pariuri. ”Liliecii” din Valencia sunt extrem de imprevizibili. Pot câștiga un meci cu ușurința cu care îl pot cedat fără să înțelegem exact cauza.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Osasuna și Valencia sunt două echipe zgârcite în reușite, aparent fără emoții pentru finalul de sezon, deci două oponente pentru care această întâlnire directă nu este altceva decât un exercițiu. Cel mai probabil, scopul final va fi câte un punct pentru fiecare, un rezultat care nu doar că nu ar supăra pe nimeni, dar ar și pune o cărămidă în plus la zidul de apărare împotriva amenințării numită ”retrogradare”.

Indiferent de rezultatul final nu ne îndoim că Valencia nu va avea cu adevărat emoții, așa cum nici Osasuna, club care prin vocea unui fost președinte și-a mărturisit păcatele aranjamentelor care au menținut-o ani de zile în eșalonul de elită al Spaniei. Vom merge așadar pe varianta normală  de „X2 și peste 1,5 goluri”, pont ce are o cotă foarte bună de 2,00 la  Get’s Bet.

ADVERTISEMENT

CFR e favorită, pe hârtie, dar la Sfântu Gheorghe se câștigă greu, iar cota de 1,95 este justificată

În play-off-ul Ligii 1 nu trebuie să ne așteptăm la meciuri deschise, la evoluții entuziasmante, ci la dueluri ale antrenorilor, mereu temători, mereu adepți ai ideii că un punct e mai mult decât nimic. Sepsi OSK – CFR este genul de meci pe care un parior îl așteaptă și în aceste cazuri, pentru că cel puțin una dintre oponente are în ADN un impuls istoric de a lupta până la capăt.

Departe de a fi o echipă cu adevărat spectaculoasă, Sepsi are meritul de a fi a doua cea mai ofensivă echipă din Liga 1, chiar mai ofensivă decât campioana ultimilor trei ani. Atunci când vorbim de o remiză la Sfântu Gheorghe, o singură dată s-a întâmplat din 2019 încoace să nu se înscrie nici un gol.

ADVERTISEMENT

În cazul CFR-ului, meciuri fără gol sunt destul de multe, dar asta pentru că până nu demult fostul antrenor, Dan Petrescu, clama perfecțiunea unei echipe prin aceea că nu primește gol. Lucrurile s-au mai schimbat de când la echipă a ajuns Edi Iordănescu, un adept al stilului ofensiv, curat, spectaculos. Mizăm așadar pe „1X și peste 1,5 goluri”, care are o cotă de 1,95 la  Get’s Bet.

390 de lei câștigați cu biletul zilei din 21 aprilie

În concluzie, cele două dueluri din La Liga, respectiv Liga 1 ne aduc o cotă totală de 3,90 la Get’s Bet, iar noi vom miza pe aceste partide. În ambele partide ne așteptăm evoluții dacă nu curajoase, cel puțin temerare, în care se va înscrie și din greșeala adversarului, dacă nu cumva pentru că așa ar fi normal să se întâmple.  

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT