Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 21 iulie 2021. Câștig de aproape 470 de lei de la Get’s Bet cu meciuri din Liga Campionilor

Biletul zilei de miercuri, 21 iulie 2021, poate aduce un câștig de 469 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal.
20.07.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 21 iulie 2021 Castig de aproape 470 de lei de la Gets Bet cu meciuri din Liga Campionilor
ADVERTISEMENT

Două meciuri din manșa întâi a turului 2 preliminar din Liga Campionilor vă propunem pe biletul zilei de miercuri, 21 iulie 2021. Vom urmări meciul dintre Slovan Bratislava – Young Boys Berna și pentru că învingătoarea din această dublă se va duela cu CFR Cluj pentru un loc în play-off-ul Champions League, dar vom sta cu ochii și pe Olympiacos Pireu – Neftchi Baku. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,69 la  Get’s Bet şi aşteptăm un profit generos.

Deschidem biletul zilei de miercuri, 21 iulie 2021, la pariuri cu meciul Slovan Bratislava – Young Boys Berna, care va începe la ora 21:30. Este o întâlnire care ar trebui să fie la îndemâna campioanei Elveției. Diferența de valoare este destul de evidentă în favoarea oaspeților însă, și slovacii au șansa lor, iar terenul propriu poate fi un avantaj, măcar în această manșă I.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua întâlnire mergem în Grecia pentru înfruntarea dintre Olympicos și  Neftchi Baku. Sunt două echipe interesante de la care așteptăm goluri. Grecii pornesc cu prima șansă, sunt echipa mai valoroasă din acest duel care pare a fi unul destul de dezechilibrat, dar nu fără miză. Dacă vreți, pe lângă pontil pe care l-am ales noi puteți încerca și Olympiacos sa marcheze încă din prima repriză.

Slovan – Young Boys ne aduce o cotă de 1,74 la biletul zilei

Mizăm, așa cum spuneam, în prima propunere a zilei pe meciul dintre campioana din Slovacia, Slovan Bratislava și Young Boys Berna, campioana Elveției. A ales această înfruntare și pentru că vrem să vedem la lucru potențiala viitoare adversară a CFR-ului în turul 3 preliminar.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Slovan Bratislava a jucat deja un tur și nu i-a fost deloc ușor să acceadă în cel de al doilea. Slovan s-a impus acasă cu 2-0 în fața lui Shamrock Rovers, dar puteau plăti scump ratarea unui penalti la ultima fază a meciului de la Bratislava. Irlandezii de la Shamrock au câștigat cu 2-1 returul. Remarcăm așadar că slovacii au marcat în ambele jocuri, ceea ce, sincer, ne așteptăm să reușească și în fața lui Young Boys.

Pe de altă parte elvețienii sunt o echipă clar mai valoroasă și mai puternică, ajunge cu foarte mare ușurință în careurile averse, sau cel puțin asta a fost impresia pe care au lăsat-o în meciurile amicale ale verii. Vom miza așadar pe un pariu conform cu realitatea statistică, o variantă ”X2 și sub 3,5 goluri”, pentru că și cota de 1,74 oferită de  Get’s Bet este ofertantă.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,70 pe biletul zilei la Olympiacos – Neftchi Baku

A doua propunere de pe biletul zilei de miercuri, 21 iulie, este și una care ar trebui să ne satisfacă pofta de goluri. Olympiacos Pireu este mult mai valoroasă și mai și joacă pe teren propriu această manșă I, la capătul căreia am putea avea o favorită certă la calificare.

Însă, campioana Azerbaidjanului are deja experiența turului anterior în care a fost nevoită să evolueze. Dinamo Tibilisi a fost adversara celor de la Neftchi și azerii au câștigat ambele manșe cu același scor 2-1. Am pomenit cele două rezultate tocmai pentru că, deși pare destul de greu, ne așteptăm ca trupa din Baku să puncteze măcar odată pe arena din orașul port.

ADVERTISEMENT

Nu ne facem iluzii că Neftchi ar putea da vreo mare lovitură la Piure, dimpotrivă,, cum spuneam mai sus, puteți încerca și varianta Olympiacos marchează în prima repriză, dar nu vrem să forțăm prea mult. Grecii nu au marcat foarte multe goluri în meciurile amicale, dar insistența azerilor și o eventuală reușită a acestora îi va obliga pe greci să se năpustească în atac. Vom miza pe varianta ”ambele marchează și peste 2,5 goluri”, care are la  Get’s Bet o cotă fantastică de 2,70.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 469 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri, 21 iulie, la pariuri, avem de la  Get’s Bet o cotă de 1,74 pentru pronosticul ”X2 și sub 3,5 goluri” în meciul Slovan Bratislava –Young Boys și o cotă de 2,70 pentru ”ambele marchează și peste 2,5 goluri” la Olympiacos – Neftchi, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,69, numai bună pentru un câștig de 469 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT