Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 21 septembrie 2022. Câștig de peste 400 de lei cu meciuri de tenis și fotbal

Biletul zilei de miercuri, 21 septembrie 2022, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu un meci din turneul de la Tokyo și altul din Liga Națiunilor.
20.09.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 21 septembrie 2022 Castig de peste 400 de lei cu meciuri de tenis si fotbal
Biletul zilei de miercuri, 21 septembrie 2022, poate aduce un câștig de peste 400 de lei cu un meci din turneul de la Tokyo și altul din Liga Națiunilor. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri, una de tenis și alta de fotbal, de la turneul de la Tokyo și din Liga Națiunilor. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 4,33 la Unibet şi aşteptăm un profit considerabil.

Deschidem biletul zilei de miercuri la pariuri cu meciul Paula Badosa – Qinwen Zheng, din turul 2 de la Tokyo, care începe la ora 09:30. Iberica traversează o perioadă nefastă și încearcă să-și reintre în formă în capitala Japoniei.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Scoția – Ucraina, restanță din prima etapă a Grupei 1 din Divizia B a Ligii Națiunilor, programată de la ora 21:45. Britanicii caută revanșa după eșecul suferit în barajul pentru Cupa Mondială din Qatar.

Victoria lui Qinwen Zheng aduce o cotă de 1,82

Cel mai interesant meci din turul secund al turneului de la Tokyo le aduce față în față pe Paula Badosa, principala favorită a competiției, și Qinwen Zheng, două jucătoare aflate în momente diferite de formă.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Sportiva din Spania, care a pierdut extrem de clar în fața Simonei Halep în optimile de finală la Wimbledon și de acolo a început o cădere liberă, nu a reușit în 2022 să câștige decât la începutul anului la Sydney.

În schimb, Qinwen Zheng se află pe un trend ascendent, reușind să ajungă în Top 40. La acest meci vom miza pe varianta ”victorie Qinwen Zheng”, care are la Unibet o cotă de 1,82.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,38 de la Scoția – Ucraina pentru biletul zilei

În plin război, Ucraina și-a întors din nou fața către fotbal. Naționala lui Oleksandr Petrakov a ratat la mustață la calificarea la Cupa Mondială din Qatar. A învins Scoția în semifinalele barajului, dar apoi a fost învinsă de Țara Galilor.

Este o șansă pentru britanici de a-și lua revanșa după meciul din vară, mai ales că cele două formații se luptă pentru șefia grupei din actuala ediție a Ligii Națiunilor. Ucraina are un avans de un punct în clasament, iar cine câștigă ia o opțiune serioasă la promovare.

ADVERTISEMENT

Scoțienii vor avea de partea lor publicul frenetic, dar din punct de vedere valoric ucrainenii sunt superiori. În aceste condiții, am ales pronosticul ”Ucraina înscrie în prima repriză”, pentru că și cota de 2,38 oferită de Unibet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 433 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 1,82 pentru pronosticul ”victorie Qinwen Zheng” în meciul Paula Badosa – victorie Qinwen Zheng și o cotă de 2,38 pentru ”Ucraina înscrie în prima repriză” la Scoția – Ucraina, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 4,33. Numai bună pentru un câștig de 433 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT