Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 22 iunie 2022. Mizăm pe meciuri din Finlanda și de la CE U19 pentru un câștig de peste 320 de lei

Biletul zilei de miercuri, 22 iunie 2022, ne poate aduce un câștig de 323 de lei cu ajutorul celor două meciuri din Finlanda și de la EURO U19 pe care le-am studiat.
21.06.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 22 iunie 2022 Mizam pe meciuri din Finlanda si de la CE U19 pentru un castig de peste 320 de lei
ADVERTISEMENT

Pentru ziua de miercuri, 22 iunie 2022 pentru biletul zilei la pariuri vă propunem două meciuri pe care mergem cu încrederea că vom vedea goluri multe. Le-am studiat și avem convingerea că nu vom da greș. Vizăm și un profit de peste 320 de lei. Evident vom și argumenta pentru fiecare în parte alegerea făcută. Vorbim despre un meci din Finlanda și de duelul zilei la Campionatul European U19. Vom miza 100 de lei pe o cotă totală de 3,23 la Fortuna.

Deschidem biletul zilei de miercuri, 22 iunie 2022 cu un meci în care vom urmări la lucru două dintre echipele finlandeze care evoluează în primul eșalon valoric, Vaasan Palloseura și FC Honka. Nu vă spun nimic aceste nume? Nu e nicio problemă, noi vom încerca să vă convingem că merită să pariați pe meciul lor din etapa a 12-a a întrecerii din nordul Europei.

ADVERTISEMENT

Pentru a doua propunere vom merge, virtual, în Slovacia, pentru a urmări meciul cap de afiș din etapa a doua din grupa B, Anglia versus Serbia, de la Campionatul European U19. Britanicii au început perfect competiția și s-au impus fără probleme în fața Austriei, în vreme ce sârbii au remizat cu Israel. Aparent echilibrat, duelul dintre cele două oponente va fi tranșat, credem noi, de englezi.

Cotă de 2,14 pe biletul zilei în disputa Vaasan –  FC Honka

Prima propunere de pe biletul zilei de miercuri, 22 iunie 2022, este așa cum spuneam mai devreme întâlnirea dintre Vaasan Palloseura și FC Honka, din etapa a 12-a a primului eșalon din Finlanda. Din experiențele anterioare știm deja că în campionatele din țările nordice golurile nu se lasă prea mult așteptate și exact pe acest pont vom merge și noi.

ADVERTISEMENT

Însă, spre deosebire de celelalte întreceri din nordul continentului, meciurile din Finlanda sunt ceva mai ”strânse”, în sensul că nu se marchează prea des 3, 4 goluri. Tocmai de aceea am ales un duel între două dintre cele mai ofensive echipe ale campionatului, pe de o parte pentru că am căutat un pont care să ne satisfacă dorința de câștig, pe de altă parte pentru că meciurile dintre cele două sunt de obicei spectaculoase.

Nici Vaasan Palloseura, nici FC Honka nu se numără printre echipele obișnuite să câștige trofee, dar sunt două formații care agreează jocul ofensiv. Dovadă în acest sens e numărul de goluri pe care le-au înscris în precedentele partide. Vaasan, deși este abia pe locul 8 în clasament are cele mai multe goluri marcate – 21 (2,1 goluri per meci), în vreme ce Honka a punctat de 18 ori, fiind a treia în clasamentul celor mai ofensive grupări.

ADVERTISEMENT

Nu ne facem probleme că nu vom avea parte de goluri și nici nu vom merge pe o echipă anume în acest duel, ci așa cum spuneam vom alege un pont în care vizăm multe goluri. În consecință, opțiunea noastră va fi: ”ambele marchează și peste 2,5 goluri în meci”, care are la Fortuna o cotă de 2,14.

Anglia – Serbia ne aduce o cotă de 1,51 la biletul zilei

Mergem în Slovacia pentru următoarea propunere, mai exact la turneul final al Campionatului European sub 19 ani pentru a le urmări la lucru pe Anglia, una dintre favoritele la câștigarea trofeului, și Serbia, o echipă mereu surprinzătoare care propune, de obicei, fotbaliști extrem de talentați. Am ales acest duel și pentru că e capul de afiș al zilei, dar și pentru că așteptăm un joc bun al Angliei.

ADVERTISEMENT

Fiind un meci în care fiecare punct contează există o varietate mare de opțiuni, poate chiar una pe goluri puține, însă am spus deja că îi vedem pe britanici favoriți la câștigarea trofeului, iar acest argument este suficient pentru a miza pe goluri, nu gol. Indiferent de diferența de valoare dintre jucătorii celor două reprezentative este clar că sârbii nu vor ceda cu una, cu două, nicio palmă de teren.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Acesta este argumentul pentru care spuneam că una dintre cele mai plauzibile opțiuni de pariere ar fi sub 2,5 goluri, spre exemplu. Forțăm puțin și riscăm pe un succes al Angliei, ba chiar pe cel puțin două reușite ale ”leilor”. În acest caz pontul care credem că este cel mai apropiat de ceea ce se va întâmpla: ”Anglia înscrie peste 1,5 goluri”, care are o cotă de 1,51 la Fortuna.

Biletul zilei aduce un profit potențial de 323 de lei

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri, 22 iunie 2022, la pariuri, avem de la Fortuna o cotă de 2,14 pentru pronosticul ”ambele înscriu și peste 2,5 goluri în meci” în duelul dintre Vaasan Palloseura și FC Honka și o cotă de 1,51 pentru ”Anglia înscrie peste 1,5 goluri”, în disputa de la EURO U19, dintre Anglia și Serbia care, combinate pe un singur bilet ne garantează un câștig de 323 lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT
Tags: