Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 22 septembrie 2021. Meciurile din Anglia și Franța ne aduc la Get’s Bet un câștig de aproape 400 de lei

Biletul zilei de miercuri, 22 septembrie 2021, poate aduce un câștig de aproape 400 de lei cu ajutorul a două meciuri în care sunt implucate două nume mari.
21.09.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri, miercuri, 22 septembrie 2021. Meciurile din Anglia și Franța ne aduc la Get’s Bet un câștig de aproape 400 de lei
Biletul zilei de miercuri, 22 septembrie 2021, poate aduce un câștig de aproape 400 de lei cu ajutorul a două meciuri în care sunt implucate două nume mari. Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe două întâlniri din Cupa Ligii Angliei și Ligue 1. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,98 la Get’s Bet şi aşteptăm un profit important.

Deschidem biletul zilei de miercuri la pariuri cu meciul Arsenal Londra – AFC Wimbledon, care va începe la ora 21:45. Arsenal se află într-o revenire de formă după startul dezastruoas de campionat, iar cupele sut specialitatea sa.

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Metz – Paris Saint-Germain, care are startul la ora 22:00. Deși este lider detașat în Ligue 1, la parizieni domnește o stare de incertitudine după conflictulș dintre Messi și Pochettino.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,76 de la Arsenal – Wimbledon pentru biletul zilei

După un start dezastruos de sezon cu trei înfrângeri în tot atâtea etape din Premier League, Arsenal pare să-și fi revenit și a câștigat de două ori cu 1-0, dar, așa cum o arată și scorurile, are încă probleme pe fază ofensivă.

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Cândva supranumită ”gașca nebună” în fotbalul britanic, formația Wimbledon a ajuns în liga a treia și speră că acesta este sezonul în care va urca în Championship. Însă, pe Emirates, trupa lui Mark Robinson va avea viață grea.

ADVERTISEMENT

Avantajul este că Mikel Arteta va menaja o mare parte a titularilor și astfel apare o șansă pentru oaspeți. Pentru acest meci vom miza pe varianta ”sub 1,5 goluri în prima repriză”, care are la Get’s Bet o cotă de 1,76.

Golurile de la Metz – PSG vin cu o cotă de 2,25

Paris Saint-Germain are punctaj maxim după șase etape în Ligue 1 și o medie de trei goluri pe meci, dar jocul nu este cel așteptat de fani dup transferurile de top realizate de Nasser Al Khelaifi în această vară.

ADVERTISEMENT

În weekend, parizienii s-au impus în derby-ul cu Lyon la ultima fază, dar meciul a fost marcat de scandalul creat de Lionel Messi în momentul în care a fost schimbat de antrenorul Mauricio Pochettino.

Mai mult, argentinianul s-a accidentat și nu va face deplasarea la Metz, dar PSG are alți jucători de talie mondială în ofensivă. În aceste condiții, am ales pronosticul ”peste 3,5 goluri”, pentru că și cota de 2,25 oferită de Get’s Bet este foarte tentantă.

ADVERTISEMENT

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 398 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Get’s Bet o cotă de 1,76 pentru pronosticul ”sub 1,5 goluri în prima repriză” în meciul Arsenal Londra – AFC Wimbledon și o cotă de 2,25 pentru ”peste 3,5 goluri” la Metz – Paris Saint-Germain, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,98. Numai bună pentru un câștig de 398 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 84 pagini de emoții, la NUMAI 5 lei
A apărut noua revistă Fanatik