Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri, 23 februarie 2022. Meciurile din Champions League ne aduc un câștig de peste 350 de lei

Biletul zilei de miercuri, 23 februarie 2022, poate aduce un câștig de peste 350 de lei cu ajutorul a două meciuri de fotbal din optimile Champions League.
22.02.2022 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 23 februarie 2022 Meciurile din Champions League ne aduc un castig de peste 350 de lei
ADVERTISEMENT

Astăzi pariem pe cele două întâlniri din prima manșă a optimilor de finală ale Champions League în care joacă formații care nu sunt cotate cu prea multe șanse la succesul final. Mizăm 100 de lei pe o cotă totală de 3,52 la Unibet şi aşteptăm un profit subastanțial.

Deschidem biletul zilei de miercuri la pariuri cu meciul Benfica Lisabona – Ajax Amsterdam, care va începe la ora 22:00. Deși au a doua șansă la calificare, portughezii sunt o formație redutabilă pe teren propriu.

ADVERTISEMENT

A doua întâlnire pe care v-o propunem astăzi la biletul zilei este Atletico Madrid – Manchester United, care are startul tot la ora 22:o0. Ambele echipei au prestații neașteptat de modeste în întrecerile interne, astfel că Champions League este o oportunitate.

Golurile de la Benfica – Ajax aduc o cotă de 1,66

Pe Estadio Da Luz se vor întâlni două formații aplecate cu precădere pe faza ofensivă și din aceste considerente așteptă un meci deschis și extrem de spectaculos în care probabil că golurile vor curge.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Benfica a produs marea surpriză în faza grupelor și s-a calificat în dauna Barcelonei, dar de atunci echipa a intrat într-o serie foarte proastă, a ieșit din lupta la titlu, iar antrenorul Jorge Jesus a fost demis.

În schimb, Ajax, care ar putea ca în vară să fie nevoită să-și vândă noua ”perlă”, a câștigat ultimele 10 meciuri oficiale, marcând nu mai puțin de 39 de goluri. La acest meci vom miza pe varianta ”peste 2,5 goluri”, care are la Unibet o cotă de 1,66.

ADVERTISEMENT

Cotă de 2,12 de la Atletico Madrid – Manchester United pentru biletul zilei

Arțăgoasa formație a lui ”Cholo” Simeone primește pe Wanda Metropolitano un Manchester United aflat în mari frământări din cauza scandalurilor interne, ultimul apărut în presă fiind între Cristiano Ronaldo și Harry Maguire pentru banderola de căpitan.

Cu toate acestea, portughezul știe că Champions League este singura sa șansă să nu termine sezonul fără trofeu, lucru care nu s-a mai întâmplat din stagiunea 2009-2010, primul al superstarului la Real Madrid.

ADVERTISEMENT

Simeone știe mai bine ca oricine ce forță reprezintă Ronaldo și de aceea pregătește tactica sa preferată, cu o defensivă beton și un joc tăios pe contraatac, mai ales că englezii au arătat mari carențe în apărare. Pentru acest joc am ales pronosticul ”Atletico Madrid înscrie în prima repriză”, pentru că și cota de 2,12 oferită de Unibet este foarte tentantă.

Biletul zilei aduce un profit potenţial de 352 de lei

bzi

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Unibet o cotă de 1,66 pentru pronosticul ”peste 2,5 goluri” în meciul Benfica Lisabona – Ajax Amsterdam și o cotă de 2,12 pentru ”Atletico Madrid înscrie în prima repriză” la Atletico Madrid – Manchester United, care combinate pe un singur bilet ne dau o cotă totală de 3,52. Numai bună pentru un câștig de 352 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT