Sport

Biletul zilei la pariuri, miercuri 23 iunie 2021. Meciurile de la EURO 2020 ne aduc aproape 470 de lei la Get’s Bet

Biletul zilei la pariuri de miercuri, 23 iunie 2021, poate transforma 100 de lei mizaţi într-un câștig de 468 de lei.
22.06.2021 | 23:30
Biletul zilei la pariuri miercuri 23 iunie 2021 Meciurile de la EURO 2020 ne aduc aproape 470 de lei la Gets Bet
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri de miercuri, 23 iunie 2021, îl dedicăm unor meciuri care pot duce la sfârșitul unor ere în fotbalul continental. Alegerile noastre se îndreaptă către înfruntări din grupe diferite, extrem de interesante, la capătul cărora două dintre reprezentativele care au marcat fotbalul european în ultimele decenii ar putea conchide că au ajuns la finalul unor cicluri glorioase. Și câștigul, de 468 lei mulțumită unei cote totale de 4,68, oferită de  Get’s Bet pentru cele două pronosticuri alese de noi, este unul la fel de atractiv precum meciurile pe care vom miza.

Primul meci la care ne-am oprit se dispută de la ora 19:00, în grupa E. Este vorba de partida dintre Slovacia și Spania, găzduită de arena Estadio La Cartuja din Sevilla. Veți vedea că alegerea nu este deloc întâmplătoare, tocmai pentru că rezultatul final ar putea aduce o surpriză de proporții, și anume eliminarea Spaniei.

ADVERTISEMENT

A doua propunere se joacă de la ora 22:00, între Portugalia, campioana en-titre a ”Bătrânului Continent”, și Franța, campioana în exercițiu a lumii. Cel puțin aparent ar trebui să fie și cel mai spectaculos meci al zilei, dat fiind conglomeratul de vedete care se vor înfrunta pe ”Puskas Arena” din Budapesta.

Slovacia – Spania ne aduce o cotă de 2,40 la biletul zilei

Revenind la duelul de la ora 19:00, Slovacia – Spania, credem cu tărie că este meciul în care ne putem hazarda la un pariu ce pare imposibil. Spania nu are altă variantă decât victoria, ceea ce înseamnă că trebuie să atace din primul minut, în vreme ce Slovacia, o surpriză plăcută la acest Turneu Final, va încerca să facă ceea ce știe cel mai bine: să aștepte un culoar sau culoare în defensiva iberică pentru a da lovitura de grație.

ADVERTISEMENT

Pentru că și situația din clasament este de așa natură, toate cele patru echipe având șanse la calificare, ne așteptăm la meciuri deschise, mai ales cel de la Sevilla. Slovacia are trei puncte după două meciuri disputate, iar o remiză le-ar asigura calificarea în faza următoare a competiției, și nu oricum ci lăsând acasă una dintre favoritele la câștigarea competiției.

Problema slovacilor este, însă, defensiva. Au primit gol în ambele partide de la Euro 2020 și aproape sigur vor încasa și de la spanioli, care, așa cum spuneam și mai devreme, nu au altă soluție decât să câștige această înfruntare pentru a merge mai departe. Ibericii au două puncte, dar suficiente vedete care să facă diferența.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

În concluzie, chiar dacă Slovacia pare o victimă sigură în meciul de la Sevilla, forma slabă a Spaniei și faptul că va trebui să se deschidă ne îndreptăţesc să credem că vom vedea cel puțin un gol din partea slovacilor. Vom miza așadar, cu încredere, pe „ambele marchează”, pont ce are o cotă de 2,40 la  Get’s Bet.

Portugalia – Franța ne aduce la biletul zilei o cotă de 1,95

O întâlnire între campioana continentală, Portugalia, și deținătoarea Cupei Mondiale, Franța, aproape că nu mai are nevoie de nicio prezentare. Și în grupa F, din care fac parte cele două oponente, situația este similară cu cea din grupa E, adică oricare dintre participante are șansa ei la accederea în optimi.

ADVERTISEMENT

Dacă ne gândim că cele două reprezentative au disputat și ultima finală a Campionatului European, în 2016, credem că am adus argumentul suprem pentru a vă convinge că este meciul perfect pentru orice parior. Istoria recentă a întâlnirilor dintre Portugalia și Franța ne arată că vedetele Cristiano Ronaldo, Mbappe, Griezman și ceilalți au fost zgârciți în reușite.

De această dată se joacă, însă, calificarea în optimi, iar acest lucru este posibil și cu o remiză între cele două. Însă, cu Cristiano Ronaldo alergând după noi și noi recorduri, cu Mbappe dornic să demonstreze că este cel mai bun tânăr atacant al lumii, spetacolul ar trebui să fie asigurat. Vom miza așadar pe o varianta „ambele marchează”, care are o cotă de 1,95 la  Get’s Bet.

468 de lei câștigați cu biletul zilei din 23 iunie


În concluzie, cele două dueluri programate miercuri, 23 iunie, la Euro 2020, Slovacia – Spania, respectiv Portugalia – Franța, ne aduc o cotă totală de 4,68 la  Get’s Bet, iar noi vom miza pe aceste partide. În ambele cazuri ne așteptăm la goluri din partea tuturor echipelor implicate. Numai numele jucătorilor ce vor fi pe terenurile din Sevilla și Budapesta ar trebui să fie suficiente argumente pentru a paria pe alegerile noastre.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT