Pariuri sportive

Biletul zilei la pariuri, miercuri 23 septembrie 2020. Liga Campionilor îți aduce super câștiguri

22.09.2020 | 22:26
Biletul zilei la pariuri miercuri 23 septembrie 2020 Liga Campionilor iti aduce super castiguri
ADVERTISEMENT

Biletul zilei la pariuri, miercuri 23 septembrie 2020. Cu o cotă totală de 2,05 de la Casa Pariurilor, obținută de la două meciuri din Liga Campionilor, putem să dăm astăzi lovitura cu biletul zilei la pariuri. Dacă alegem să mizăm 100 de lei, am putea băga în buzunar la sfârșitul zilei 200 de lei.

Deschidem biletul zilei de miercuri la pariuri cu meciul Molde – Ferencvaros (ora 22:00), din prima manșă a play-off-ului Ligii Campionilor. Gazdele sunt favorite pe hârtie, dar formația maghiară a reușit supriza rundei precedente și speră acum la intrarea în grupe.

ADVERTISEMENT

Al doilea meci ales pentru biletul zilei de miercuri la pariuri este cel dintre Gent și Dinamo Kiev (ora 22:00), turul play-off-ului Ligii Campionilor. Mircea Lucescu este cunoscut ca un tehnician care știe să joace astfel de meciuri în două manșe.

Ferencvaros aduce o cotă de 1,62 la biletul zilei la pariuri

Campioana Ungariei, Ferencvaros are un parcurs foarte bun în Liga Campionilor și a trecut rând pe rând acasă de Djurgardens, viitoarea adversară a CFR-ului în Europa League, în deplasare de Celtic Glasgow și apoi iar acasă de Dinamo Zagreb, croații venind după victoria de la Cluj.

ADVERTISEMENT

VEZI AICI PONTURILE CU CARE POȚI DA LOVITURA LA PARIURI

Trupa pregătită de ucraineanul Serghei Rebrov a reușit trei victorii impresionante până acum și visează cu ochii deschiși la grupele Ligii Campionilor. Din lotul maghiarilor face parte și fostul jucător al celor de la FC Voluntari, francezul Aissa Laidouni.

Ferencvaros are o echipă extrem de ofensivă și de aceea va încerca, dacă nu ssă rezolve din turul calificarea, măcar să ia o opțiune serioasă pentru accederea în grupe. Din acest motiv, vom alege pronosticul ”x2”, care are la Casa Pariurilor o cotă de 1,62.

ADVERTISEMENT

Cotă de 1,27 pentru biletul zilei la pariuri de la Gent – Dinamo Kiev

Tehnicianul român Mircea Lucescu este aproape de o nouă performanță incredibilă, intrarea în grupele Ligii Campionilor cu Dinamo Kiev la două luni după ce a fost instalat pe banca tehnică a ucrainenilor. ”Il Luce” a trecut lejer acasă în turul precedent de AZ Alkmaar și se pregătește de duelul din deplasare cu Gent, din prima manșă a play-off-ului.

Putea fi o confruntare pe cinste între români dacă Loți Boloni nu ar fi fost dat afară de la formația belgiană. Ajuns la 75 de ani, Lucescu știe să joace astfel de partide importante și de accea pentru acest joc din deplasare va încerca să blocheze adversarul. Astfel că anticipăm un joc închis, cota pentru pronosticul ”sub 3,5 goluri” având o cotă de 1,27 la Casa Pariurilor.

ADVERTISEMENT

Cotă totală de 2,05 pentru un posibil câștig de 200 de lei cu biletul zilei la pariuri

În concluzie, pentru biletul zilei de miercuri la pariuri, avem de la Casa Pariurilor o cotă de 1,62 pentru pronosticul ”X2” la Molde – Ferencvaros și o cotă de 1,27 pentru pronosticul ”sub 3,5 goluri” la Gent – Dinamo Kiev, care combinate pe același bilet ne dau o cotă totală de 2,05. Numai bună pentru un câștig de 200 de lei dacă alegem să mizăm 100 de lei.

par
Biletul zilei la pariuri, miercuri 23 septembrie 2020

Cine a mizat pe inspiraţia tipsterilor FANATIK a dat lovitura luni, 21 septembrie. Biletul nostru a fost unul câştigător, după ce AC Milan şi Manchester City s-au impus şi au marcat peste 1,5 goluri.

ATENȚIE! Acestea sunt doar niște pronosticuri ale tipsterilor FANATIK și nu reprezintă o garanție a câștigului. Fiecare persoană este responsabilă de ceea ce pariază și de sumele pe care alege să le mizeze.

ADVERTISEMENT